• جمعه / ۸ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۷
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404120804661
  • خبرنگار : 71533

موسوی: برخی تواضع پزشکیان را دستمایه دعوای جناحی می‌کنند

موسوی: برخی تواضع پزشکیان را دستمایه دعوای جناحی می‌کنند

معاون تشریفات دفتر ریاست‌جمهوری گفت: اینکه عدّه‌ای عامدانه، تواضع رئیس‌جمهوری را دستمایه دعواهای حقیر سیاسی و جناحی‌شان می‌کنند، جای ‎تأسف دارد.

به گزارش ایسنا، عباس موسوی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«‏اینکه عدّه‌ای (آنهم در شرایط جاری) دانسته و عامدانه و احتمالا با زبان روزه، تواضع و فروتنی رئیس‌جمهور - وقتی که دارد نقشه دشمن را تبیین می‌کند -  دستمایه "دعواهای حقیر سیاسی و جناحی‌شان" می‌کنند، جای ‎تاسف دارد.

قطعا او هم می‌توانست فرافکن و مُتبختِر و مُتفرعِن و مدّعی باشد و نیرنگ کند؛ امّا چه کند پیرو مولایی است که می‌فرمود: به خدا سوگند! معاویه سیاستمدارتر و زیرک‌تر از من نیست؛ لیکن شیوه او پیمان‌شکنی و گنهکاری است. اگر پیمان‌شکنی ناخوشایند نمی‌بود، سیاستمدارتر و زیرک‌تر از من کسی نبود، امّا هر نیرنگی گناه است و هر گناهی یک نوع کفر!»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha