• شنبه / ۹ اسفند ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404120904933
  • خبرنگار : 50037

مدیر منابع طبیعی شهرستان خبر داد

پیش‌بینی توزیع ۱۲۰ هزار اصله نهال در اسدآباد/ تشکیل ۱۰۰ پرونده تخریب و تصرفات اراضی ملی

پیش‌بینی توزیع ۱۲۰  هزار اصله نهال در اسدآباد/ تشکیل ۱۰۰ پرونده تخریب و تصرفات اراضی ملی

ایسنا/همدان مدیر اداره منابع طبیعی و آبخیزداری اسدآباد از پیش‌بینی توزیع ۱۲۰ هزار اصله نهال رایگان به مناسبت هفته منابع طبیعی در این شهرستان خبر داد.

بهزاد شاهمرادی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از این تعداد نهال‌های پیش‌بینی شده برای توزیع حدود ۷۰ تا ۸۰ هزار آن از نوع نهال صنوبر برای زراعت چوب بوده که بین متقاضیان بهره‌بردار شهرستان توزیع خواهد شد.

وی با اشاره به تولید و توزیع  ۳۰۰۰ اصله نهال بادام  در سال جاری با کمک و مشارکت یکی از معدنکاران، خاطرنشان کرد: در سال‌جاری ۳۰ هکتار بذرکاری گونه‌های جنگلی از نوع بادام شیرین، داغداغان و بادامک در سه پلاک گردنه اسدآباد، قاسم آباد خنداب و روستای سیردره انجام گرفته است.

شاهمرادی همچنین با اشاره به راه‌اندازی نهالستان ۱۰۰۰ متری اداره منابع طبیعی شهرستان در سال گذشته، بیان کرد: در حال حاضر ۶۰۰۰ گلدان‌گیری با بذر بادام شیرین توسط نیروهای رأی باز برای این نهالستان انجام گرفته که پس از یک بازه یک یا دو ساله این نهال‌ها برای کاشت به متقاضیان اعم از مردم و نهاده‌ها و ادارات، کارخانجات و شهرداری‌ها تحویل داده می‌شود.

 وی همچنین بیان کرد: در راستای اصلاح و احیا مراتع  طی سال‌جاری ۷۵ هکتار از مراتع شهرستان به‌صورت پیمانکاری از محل اعتبارات استانی بذرکاری به‌صورت کپه‌کاری و با مشارکت مردم ۵۰ هکتار بذر پاشی انجام شده است.

شاهمرادی در ادامه از تشکیل ۱۰۰  فقره پرونده تخریب و تصرفات در اراضی ملی از ابتدای سال تاکنون خبر داد و یادآور شد: در سال‌جاری در حوزه ملی که در مواردی نسبت به تصرف و احداث اقدام شده بود دو مورد قلع و قمع انجام گرفته است.

وی افزود: ۱۰۰ درصد آرایی که امسال اخذ کرده‌ایم آرا له و به نفع اداره منابع طبیعی بوده است.

وی در ادامه با اشاره به حوزه آبخیزداری شهرستان گفت: امسال دو بند ملاتی با حجم بیش از ۱۵۰۰ متر مکعب با صرف اعتباری افزون بر سه میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی در این شهرستان احداث شده است.

به گزارش ایسنا، هفته منابع طبیعی همه‌ساله از ۱۵ تا ۲۱ اسفند برگزار می‌شود، امسال به‌دلیل همزمانی هفته منابع طبیعی با شب‌های قدر، برنامه‌ها این هفته از ۹ تا ۱۵ اسفند اجرا و برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha