• یکشنبه / ۱۰ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۷:۲۶
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404121005728

رسانه عبری و اماراتی اذعان کردند:

حمله پهپاد ایرانی به سفارت اسرائیل در ابوظبی

حمله پهپاد ایرانی به سفارت اسرائیل در ابوظبی

رسانه رسمی رژیم صهیونیستی گزارش داد: یک پهپاد ایرانی به یک آپارتمان مسکونی که سفارت اسرائیل در ابوظبی در آن قرار داشته حمله کرد.

به گزارش ایسنا، به گزارش رسانه عبری، یک پهپاد به ساختمان سفارت اسرائیل در ابوظبی حمله کرد که در این حمله دو نفر از حاضران زخمی شدند.

دفتر رسانه‌ای دولت ابوظبی نیز تایید کرد: یک پهپاد به ساختمان محل سفارت اسرائیل در ابوظبی اصابت کرد.

جروزالم پست نیز نوشت: ساختمان سفارت اسرائیل در ابوظبی، پایتخت امارات، بر اثر اصابت ترکش‌های یک پهپاد حامل مواد منفجره رهگیری شده، آسیب دید.

پیشتر امارات متحده عربی اعلام کرد نیروهای پدافند هوایی این کشور از زمان آغاز حملات متقابل ایران در تاکنون ۱۶۵ موشک بالستیک، ۲ موشک کروز و ۵۴۱ پهپاد ایرانی را رهگیری کرده‌اند.

وزارت دفاع امارات گزارش داد که صبح روز دوم حملات ایران، نیروی هوایی و یگان‌های پدافند هوایی این کشور ۲۰ موشک بالستیک را رهگیری کردند. همچنین ۲ موشک کروز و ۳۱۱ پهپاد منهدم شدند، اما ۲۱ پهپاد به اهداف اصابت کرد.

بر اساس این گزارش، از مجموع ۱۶۵ موشک بالستیک شلیک‌شده، ۱۵۲ موشک رهگیری شده و ۱۳ موشک در دریا فرود آمده‌اند. هر ۲ موشک کروز منهدم شده‌اند. از میان ۵۴۱ پهپاد پرتاب‌شده نیز ۵۰۶ پهپاد رهگیری شده و ۳۵ پهپاد به اهداف اصابت کرده‌اند.

وزارت دفاع امارات اعلام کرد بقایای موشک‌ها و پهپادهای رهگیری‌شده نیز موجب بروز خساراتی شده‌اند.

انتهای پیام