• دوشنبه / ۱۱ اسفند ۱۴۰۴ / ۲۰:۳۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404121106455

رئیس جهاد کشاورزی خراسان رضوی: در تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز مشکلی نداریم

رئیس جهاد کشاورزی خراسان رضوی: در تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز مشکلی نداریم

ایسنا/خراسان رضوی رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: در شرایط فعلی هیچ گونه مشکلی در تامین کالاهای مورد نیاز استان نداریم.

مجید جعفری در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه  سهیمه آرد نانوایی‌ها در استان کامل تأمین شد و نظارت و کنترل بازار به‌صورت دقیق انجام می‌شود، افزود: در زمینه تأمین آرد نانویی‌ها در سطح شهرستانهای استان هیچ گونه کمبودی نداریم. 

وی درباره صف‌های طولانی در نانوایی‌ها گفت: تنها علت شلوغی نانوایی‌ها، خریدهای هیجانی مردم و ذخیره‌سازی نان در منازل است حال آنکه با برنامه‌ریزی انجام شده ذخایر کالاهای اساسی در حد مطلوب است و نیاز بازار برای ماه رمضان و شب عید هم تأمین شده است. 

 جعفری همچنین از تامین موادغذایی به صورت کنسرو در استان خراسان رضوی به میزان مورد نیاز خبر داد و تصریح کرد: در حال حاضر به میزان لازم روغن خوراکی ۸۱۰ گرمی و شکر تنظیم بازار در استان تأمین و درحال توزیع است.

وی با اعلام اینکه مردم هیچ‌گونه نگرانی درزمینه کمبود  کالاهای اساسی نداشته باشند، خاطرنشان کرد: با توجه به امنیت و آرامشی که در سطح استان حاکم است شاهد افزایش ورود مسافران به استان خراسان رضوی هستیم و همچنان آمار مسافران در حال افزایش است با این وجود مشکلی در تأمین کالاهای اساسی در استان نداریم و درصورت نیاز کالاهای اساسی مورد نیاز از سایر استانها تامین می‌شود. 

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به اینکه تدابیر لازم برای تامین کالاهای اساسی از ماه‌ها قبل اندیشیده شده است، در زمینه تأمین مرغ و تخم مرغ در سطح خراسان رضوی گفت:  گوشت قرمز گرم و یخ‌زده تنظیم بازار  در دسترس شهروندان قرار دارد. همچنین تولید روزانه مرغ  در استان بیش از نیاز است و در صورتی که به دلیل حضور  بیشتر مسافران در استان نیاز بیشتری وجود داشت امکان تأمین مرغ مورد نیاز از سایر استان‌ها و شرکت پشتیبانی امور دام وجود دارد.

وی ادامه داد: در خراسان رضوی روزانه مازاد مصرف استان تخم مرغ تولید می‌شود.

انتهای پیام