• سه‌شنبه / ۱۲ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۴
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1404121206901

استاندار اعلام کرد: تشکیل ۶ کارگروه ویژه نظارت اقتصادی در قزوین

استاندار اعلام کرد: تشکیل ۶ کارگروه ویژه نظارت اقتصادی در قزوین

ایسنا/قزوین استاندار قزوین با اشاره به شرایط خاص حاکم، از ثبات کامل بازار خبر داد و گفت: برای مدیریت دقیق‌تر وضعیت، ۶ کارگروه تخصصی در حوزه بازار تشکیل شده است.

محمد نوذری در نشست مدیران اقتصادی استان با تسلیت شهادت رهبر شهید آیت‌الله خامنه‌ای (ره)و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، اظهار کرد: کارگروه‌های نظارت بر فروشگاه‌ها، نانوایی‌ها، اقلام ضروری، نهاده‌ها و حوزه صنعت فعال شده و هر مدیرکل مسئولیت بخشی از بازار را بر عهده گرفته است.

استاندار قزوین تأکید کرد: برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای انجام شده که کوچک‌ترین نارضایتی در میان مردم ایجاد نشود و نظارت‌ها به صورت مستمر و میدانی ادامه دارد.

هیچ کمبودی در تأمین کالاهای اساسی و استراتژیک نداریم

وی با اطمینان‌بخشی به مردم اعلام کرد: در تأمین کالاهای اساسی و استراتژیک هیچ مشکلی در استان وجود ندارد و تمامی اقلام مورد نیاز به میزان کافی ذخیره‌سازی شده است.

استاندار قزوین اشاره کرد: اقلامی همچون مرغ، تخم‌مرغ، برنج و سایر نیازهای اساسی مردم به طور کامل تأمین شده و حتی با توجه به افزایش موج سفر از استان‌های همجوار، تمهیدات لازم برای پاسخگویی به جمعیت ورودی اندیشیده شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین،در روز سه‌شنبه ۱۲ اسفند،  نوذری یادآور شد: در دوره جنگ ۱۲ روزه که حدود ۷۰۰ هزار نفر وارد استان شدند، هیچ کمبودی ایجاد نشد و اکنون نیز با پیش‌بینی شرایط مشابه، ذخایر و سهمیه‌ها متناسب افزایش یافته است.

انتهای پیام