• پنجشنبه / ۱۴ اسفند ۱۴۰۴ / ۰۴:۰۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404121407908

درخواست ماکرون از نتانیاهو برای حفظ تمامیت ارضی لبنان

درخواست ماکرون از نتانیاهو برای حفظ تمامیت ارضی لبنان

«امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه روز چهارشنبه از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل خواست تا به تمامیت ارضی لبنان احترام بگذارد و از انجام عملیات زمینی در این کشور خودداری ورزد.

به گزارش ایسنا، ماکرون در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «امروز با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل و همچنین با ژوزف عون، رئیس‌جمهور و نواف سلام، نخست‌وزیر لبنان گفت‌وگو کردم تا درباره وضعیت لبنان که بسیار نگران‌کننده است، تبادل نظر کنیم.»

وی در ادامه نوشت: «من بار دیگر بر ضرورت توقف فوری حملات حزب‌الله علیه اسرائیل و فراتر از آن تاکید کردم. این راهبرد تشدید تنش، خطایی بزرگ است که کل منطقه را به خطر می‌اندازد. همچنین از نخست‌وزیر اسرائیل خواستم تمامیت ارضی لبنان را حفظ کرده و از انجام عملیات زمینی خودداری کند. مهم است که طرفین به توافق آتش‌بس بازگردند.»

رئیس‌جمهور فرانسه ادعا کرد: «فرانسه به همراه شرکای خود به حمایت از ارتش لبنان ادامه خواهد داد تا این نیرو بتواند به‌طور کامل ماموریت‌های حاکمیتی خود را انجام داده و به تهدید ناشی از حزب‌الله پایان دهد.»

وی در انتها بیان کرد: «در پاسخ به وضعیت اضطراری انسانی در جنوب لبنان، فرانسه فورا برای حمایت از جمعیت‌های لبنانی آواره اقدام خواهد کرد. همبستگی ما با مردم لبنان و تعهد ما به ثبات منطقه‌ای همچنان در کانون اقدامات ما قرار دارد.»

انتهای پیام