• جمعه / ۱۵ اسفند ۱۴۰۴ / ۰۰:۱۶
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404121508550

سریلانکا خدمه دومین ناو ایرانی را نجات داد

سریلانکا خدمه دومین ناو ایرانی را نجات داد
بیمارستانی در سریلانکا، جایی که ملوانان ایرانی نجات‌یافته در حال درمان هستند.

یک روز پس از نجات بازماندگان ناوچه ایرانی دنا که توسط آمریکا در اقیانوس هند غرق شده بود، سریلانکا روز پنجشنبه اعلام کرد که در حال نجات خدمه یک ناو دیگر نیروی دریایی ایران است.

به گزارش ایسنا، «آنورا کومارا دیسانایاک» رئیس‌جمهور سریلانکا گفت: «این ناو IRIS بوشهر پس از آنکه یکی از موتورهایش دچار آسیب نامشخصی شد، درخواست اجازه پهلوگیری در بندری در سریلانکا را کرده بود.»

طبق گزارش تلویزیون خبری «سی‌ان‌ان»، رئیس‌جمهور سریلانکا همچنین گفت: «سریلانکا یک کشور بی‌طرف، تعهدات بین‌المللی خود را سنجیده و پس از گفت‌وگو با سفارتخانه‌های مربوطه از جمله سفارتخانه‌های ایران، تصمیم به پهلوگیری این ناو به همراه خدمه آن گرفته است.»

وی افزود: «این کشور عملیات نجاتی را برای نجات ۲۰۸ نفر از ناو بوشهر و انتقال آنها به ساحل در بندر کلمبو آغاز کرد. در همین حال، ناو به بندر ترینکومالی منتقل خواهد شد.»

رئیس‌جمهور سریلانکا تاکید کرد: «ما موضع بسیار روشنی اتخاذ کرده‌ایم. ما نسبت به هیچ کشوری جانبدارانه عمل نمی‌کنیم و تسلیم هیچ کشوری نمی‌شویم.»

در واکنش به حمله آمریکایی- صهیونیستی به ناوچه دنا، «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: «آمریکا از این سابقه‌ای که ایجاد کرد پشیمان خواهد شد.»

صبح روز چهارشنبه، نیروی دریایی سریلانکا گزارش داده بود که ناوچه دنا در اقیانوس هند غرق شده و حدود ۱۴۰ نفر از سرنشینان آن مفقود شده‌اند.

انتهای پیام