به گزارش ایسنا، حزبالله لبنان اعلام کرد که مقاومت اسلامی لبنان پایگاه اسرائیلی «سعسع» در الجلیل علیا را هدف قرار داده است.
خبرنگار الجزیره نیز گفت: پایگاه نظامی اسرائیل در سعسع در الجلیل علیا هدف آتش توپخانه لبنان قرار گرفت.
بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «شهاب»، صدای آژیرهای هشدار در الجلیل علیا پس از شلیک یک رگبار موشکی از لبنان به صدا درآمد.
حزبالله لبنان افزود: ما سایت تازه تأسیس بلاط در جنوب لبنان را با انبوهی از پهپادها بمباران کردیم و این پهپادها مستقیما به اهداف اصابت کردند
حزبالله لبنان در بیانیه دیگری افزود: ما در پاسخ به تجاوز اسرائیل، پادگان زرعیت را با رگبار موشک بمباران کردیم.
پیشتر حزبالله از ساکنان اسرائیلی ۲۳ شهرک صهیونیست نشین خواست تا شهرهای واقع در شعاع پنج کیلومتری مرز را تخلیه کنند.
این اقدام در بحبوحه تشدید خطرناک درگیریها در ضاحیه جنوبی بیروت، پایتخت لبنان، پس از یک شب خونین از حملات هوایی اشغالگران که چندین مکان را در این منطقه هدف قرار داد، صورت میگیرد.
مقاومت لبنان تأکید کرد که «تجاوز ارتش دشمن به حاکمیت لبنان، هدف قرار دادن غیرنظامیان بیگناه، تخریب زیرساختهای غیرنظامی و کارزار آوارگی اجباری بیپاسخ نخواهد ماند.»
انتهای پیام

