• دوشنبه / ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۲
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404121810671

سفیر ایران در عراق: نیروهای نظامی نوار مرزی با اقلیم کردستان را کنترل می‌کنند

سفیر ایران در عراق: نیروهای نظامی نوار مرزی با اقلیم کردستان را کنترل می‌کنند

سفیر ایران در عراق اعلام کرد نیروهای نظامی نوار مرزی با اقلیم کردستان عراق را به خوبی کنترل می‌کنند.

به گزارش ایسنا، «محمد کاظم آل صادق» سفیر ایران در عراق در کنفرانس مطبوعاتی با مدیران شبکه‌ها گفت: جمهوری اسلامی ایران از عراق به دلیل حمایت از مسئله ملت ایران در جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی قدردانی می‌کند.

طبق گزارش خبرگزاری عراق (واع)، وی افزود: ایران جنگ را آغاز نکرد اما از خود در برابر این تجاوزات دفاع می‌کند، همانطور که کشورهای شورای همکاری خلیج فارس از پایگاه‌های آمریکا دفاع می‌کنند. رهبری ایران قوی است و تمام مسائل را برای جنگی طولانی آماده کرده است.

وی گفت: ایران بر تکمیل مسیر دفاع از خود مصر است. میانجیگری‌هایی از سوی برخی کشورها وجود داشته اما رهبری ایران مخالفت کرد.

آل صادق درباره «اسماعیل قاآنی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم گفت: وی در میدان حاضر است و نبرد را رهبری می‌کند. وضعیت داخلی باثبات است و نیروهای نظامی نوار مرزی با اقلیم کردستان را به خوبی کنترل می‌کنند.

انتهای پیام