• دوشنبه / ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404121810814

توزیع سیار مرغ منجمد در فارس

توزیع سیار مرغ منجمد در فارس

ایسنا/فارس سرپرست اداره کل پشتیبانی امور دام استان فارس گفت: این اداره کل اقدام به توزیع سیار مرغ منجمد در ۳ا کیپ، در نقاط کم برخوردار کلان شهر شیراز جهت کاهش فشار اقتصادی بر اقشار مختلف جامعه و با هدف آرامش در بازار در شرایطی که کشور تحت حملات ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی و آمریکا قرار دارد، اقدام کرده است.

محسن محمدی صفری کوچی دوشنبه، ۱۸ اسفند در جمع خبرنگاران با بیان این خبر بیان کرد: علاوه بر این، ۷۹۵ تن مرغ استحصال شده از فرایند تولید قراردادی، در حال تحویل به صورت شیرینگ پک درب سردخانه در اوزان ۱۲۰۰ تا ۲۲۰۰ گرم، می‌باشد.

وی تصریح کرد: این عملیات از تاریخ ۱۳ اسفند ماه شروع شده است و با جدیت بطور مستمر ادامه دارد.

این مقام مسئول بیان کرد: خرید مرغ مازاد و تولید قراردادی بخشی از سیاست‌های کلان کشور برای تضمین امنیت غذایی، حمایت از تولیدکنندگان و مدیریت بهینه منابع دام و طیور است و نقش موثری در پایداری تولید و تنظیم بازار ایفا می‌کند.

محمدی صفری کوچی با تاکید بر تلاش بی‌وقفه کارکنان این اداره کل و با توجه به تعطیلات اخیر ناشی از شهادت رهبر فرزانه و فقید حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (قدس ره) و جمعی از سرداران رشید ایران اسلامی و جنگ تحمیلی اظهار کرد: پرسنل زحمتکش ما به صورت شبانه‌روزی و با تمام توان در خدمت تولید و معیشت مردم شریف استان و کشور هستند.

سرپرست اداره کل پشتیبانی امور دام استان فارس عنوان کرد: در این مسیر از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم کرد و در این ایام پرسنل بر حسب نیاز در اداره مرکزی، انبار و سردخانه‌ها برای ارائه خدمت مشغول به کار هستند. این اقدامات در شرایطی صورت می‌گیرد که تأمین امنیت غذایی کشور از اولویت‌های اصلی نظام محسوب می‌شود.

انتهای پیام