• دوشنبه / ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1404121810887
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

فرماندار میناب: سهمیه آرد واحدهای خبازی و مقدار پخت و عرضه نان در شهرستان افزایش یافته است

فرماندار میناب: سهمیه آرد واحدهای خبازی و مقدار پخت و عرضه نان در شهرستان افزایش یافته است

ایسنا/آذربایجان غربی معاون استاندار و فرماندار ویژه میاندوآب گفت: مشکلی در تامین آرد مورد نیاز وجود ندارد و سهمیه آرد واحدهای خبازی و مقدار پخت و عرضه نان در شهرستان افزایش یافته است.

امیر تیموری، دوشنبه ۱۸ اسفند در سومین جلسه فوق العاده کارگروه‌های تنظیم بازار و آرد و نان شهرستان میاندوآب افزود: در جهت رفع دغدغه شهروندان نیز نظارت بر عملکرد نانوایی ها از لحاظ کیفیت و کمیت نان تشدید شده و سهمیه آرد واحدهای خبازی و مقدار پخت و عرضه نان در سطح شهرستان را افزایش یافته است.

 وی ادامه داد: همچنین تمهیدات لازم برای تأمین کالاهای اساسی اندیشیده شده و اقلام مورد نیاز مردم به وفور در بازار وجود دارد. 

فرماندار میاندوآب بااشاره به تلاش بازرسان کارگروه‌های تنظیم بازار و آرد و نان گفت: بازرسان و اعضای کارگروه تنظیم بازار باید لحظه به لحظه درحال رصد بازار و روند توزیع اقلام اساسی و کالاهای مورد نیاز مردم هستند.

وی با اشاره به شرایط جنگی کشور گفت: در چنین شرایطی همه باید همراه و همدل باشند، گران‌فروشی، کم فروشی و احتکار به هیچ عنوان قابل چشم پوشی و اغماض نیست.

انتهای پیام