• دوشنبه / ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404121810911

اروپا دیگر نمی‌تواند برای مقابله با تهدیدها به «نظام مبتنی بر قواعد» متکی باشد

اروپا دیگر نمی‌تواند برای مقابله با تهدیدها به «نظام مبتنی بر قواعد» متکی باشد

رئیس کمیسیون اروپا گفت اتحادیه اروپا باید برای اعمال قدرت خود با قاطعیت بیشتری آماده شود، زیرا دیگر نمی‌تواند برای مقابله با تهدیدهای پیچیده تنها به «نظام مبتنی بر قواعد» اتکا کند.

به گزارش ایسنا، «اورزولا فون درلاین» رئیس کمیسیون اروپا امروز (دوشنبه) در بروکسل اعلام کرد که اتحادیه اروپا باید آماده باشد قدرت خود را با قاطعیت بیشتری به کار گیرد، زیرا دیگر نمی‌تواند برای مقابله با تهدیدها تنها به نظام «مبتنی بر قواعد» تکیه کند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، فون درلاین در سخنرانی خود در کنفرانسی برای سفیران اتحادیه اروپا گفت: «ما همواره از نظام مبتنی بر قواعد که همراه با متحدان خود در شکل‌گیری آن نقش داشته‌ایم دفاع کرده و آن را حفظ خواهیم کرد، اما دیگر نمی‌توانیم تنها به آن به‌عنوان راهی برای دفاع از منافع خود اتکا کنیم یا فرض کنیم که قواعد آن ما را در برابر تهدیدهای پیچیده‌ای که با آن‌ها مواجه هستیم محافظت خواهد کرد.»

او همچنین تأکید کرد که اتحادیه اروپا باید به‌طور فوری بررسی کند که آیا دکترین‌ها، نهادها و سازوکارهای تصمیم‌گیری آن با سرعت تحولات جهانی همگام هستند یا نه.

فون درلاین افزود: «ما به‌طور فوری باید تأمل کنیم که آیا دکترین، نهادها و سازوکارهای تصمیم‌گیری ما، که همگی در جهانی پس از جنگ و مبتنی بر ثبات و چندجانبه‌گرایی طراحی شده‌اند، توانسته‌اند با سرعت تغییرات پیرامون ما هماهنگ شوند یا خیر.»

رئیس کمیسیون اروپا ادامه داد که باید مشخص شود آیا نظامی که اتحادیه اروپا ایجاد کرده، با همه تلاش‌ها برای دستیابی به اجماع و مصالحه، به اعتبار این اتحادیه به‌عنوان یک بازیگر ژئوپلیتیکی کمک می‌کند یا در عمل به مانعی برای آن تبدیل شده است.

انتهای پیام