به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، سید مهدی سلیمانی، معاون بهداشتی این دانشگاه عصر سهشنبه ۱۹ اسفند با اعلام این خبر اظهار کرد: آلودگی آب در منطقه چوکا و روستاهای اطراف آن، صرفاً به دلیل آلودگی میکروبی آب با توجه به بارندگی های اخیر و فقدان کلر آزاد باقیمانده در شبکه توزیع آب بوده که منجر به بروز موارد اسهال حاد در تعدادی از اهالی منطقه شده است.
وی افزود: علت وقوع این موارد بیماری، ربطی به شایعات ندارد. تا اطلاع ثانوی مصرف آب در منطقه مذکور پس از جوشاندن آن صورت پذیرفته و یا از آبهای معدنی و بطری شده استفاده شود؛ پرسنل شبکه بهداشت و درمان شبکه بهداشت و درمان شهرستان رضوانشهر، در حال ارائه آموزش و اطلاع رسانی عمومی در این رابطه هستند.
به گزارش ایسنا، پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان صبح سه شنبه ۱۹ اسفند، خبری تحت عنوان «اختلال آب شرب شهرک چوکا در پی حمله موشکی آمریکایی - صهیونی» را منتشر کرده بود.
انتهای پیام

