ابوذر قربانی اراتبنی با اشاره به حضور مداوم تیمهای بازرسی تنظیم بازار اظهار کرد: نظارت بر بازار به صورت مستمر در حال انجام است و به منظور تأمین نیاز شهروندان و ایجاد آرامش در فضای بازار، آمار توزیع و اقدامات انجامشده به اطلاع مردم میرسد.
وی افزود: در همین راستا روز گذشته ۲ تن مرغ و ۳ تن شکر در بازار شهرستان توزیع شد و روند رصد و تأمین کالاهای اساسی همچنان ادامه دارد.
فرماندار قائمشهر تصریح کرد: در حال حاضر وضعیت تأمین کالاهای اساسی در شهرستان مطلوب است و کمبودی در این زمینه وجود ندارد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری قائمشهر در روز چهارشنبه ۲۰ اسفند، قربانی اراتبنی همچنین از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف از جمله گرانفروشی، کمفروشی، احتکار یا عدم درج قیمت، مراتب را از طریق شماره ۱۲۴ گزارش دهند یا به اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان مراجعه کنند.
انتهای پیام

