• سه‌شنبه / ۲۶ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۷:۲۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد مطلب: 1404122613794

عضو هیأت علمی دانشگاه لرستان مطرح کرد؛

شکست راهبردی جبهه استکبار در برابر اراده ملت ایران/ دشمن از بوی شکست به وحشت افتاده است

شکست راهبردی جبهه استکبار در برابر اراده ملت ایران/ دشمن از بوی شکست به وحشت افتاده است

ایسنا/لرستان یک عضو هیأت علمی دانشگاه لرستان گفت: حملات اخیر دشمن، نه از روی قدرت، بلکه ناشی از استیصال و تلاش برای سرپوش گذاشتن بر شکست‌های سنگین نظامی و راهبردی است که در منطقه متحمل شده‌اند.

محمدرضا راجی در گفت‌وگو با ایسنا، به تحلیل آخرین تحولات و نقشه‌های دشمن در مواجهه با مقاومت مردم ایران پرداخت و اظهار کرد: دشمن در خیال خام خود تصور می‌کند با حملات هوایی می‌تواند در دل ملت غیور ایران رعب و وحشت ایجاد کرده و اراده مقاومت را بشکند. اما این شیطان پلید باید بداند ملتی که آرزوی شهادت دارد، از بمباران نمی‌ترسد. همان‌طور که امام راحل فرمودند: «بکشید ما را، اراده‌هایمان راسخ‌تر می‌شود.» این حملات کور تنها نشان‌دهنده عصبانیت دشمن از ضربات سختی است که از رزمندگان اسلام دریافت کرده است. آن‌ها بوی شکست را حس کرده‌اند و می‌خواهند با ایجاد صدای مهیب، عزم راسخ مردم را سست کنند، اما زهی خیال باطل!

وی خاطرنشان کرد: انتخاب هوشمندانه امام خامنه‌ای جوان توسط مجلس خبرگان، داغ شکست را بر پیشانی دشمن سنگین‌تر کرد. شهادت رهبر بزرگمان نه تنها باعث فروپاشی نشد، بلکه روح امید و مبارزه‌طلبی را در خون مردم جوشاند. حضور میلیونی مردم در خیابان‌ها در سحرگاه اعلام خبر و تداوم این حضور، نشان داد که نایب جدید ولی‌ عصر (عج) با اقتدار راه سلف صالح خود را ادامه می‌دهد. جمعیت به قدری عظیم است که دشمن دیگر جرأت زمزمه تغییر رژیم را ندارد و بار دیگر شاهد انسجام ملی مشابه جنگ‌های پیروزمندانه گذشته هستیم.

عضوهیات علمی دانشگاه لرستان اضافه کرد: واقعیت میدان حکایت از پیروزی قاطع ایران دارد. آمریکا و اسرائیل در حال دریافت سیلی‌های محکمی هستند. طبق اخبار واصله، بیش از ۳۰ هزار نیروی آمریکایی منطقه را ترک کرده‌اند و ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» عملاً از کار افتاده و متواری شده است.

راجی ادامه داد: امروز شاهد یک شکست اقتصادی برای دشمن در میدان نظامی هستیم؛ ایران روزانه صدها پهپاد ارزان‌قیمت می‌سازد که دشمن برای مقابله با هر کدام مجبور است موشک‌های چند میلیون دلاری «تاد» شلیک کند. این یعنی فرسایش کامل توان دشمن. پدافند ما بیش از ۱۰۰ پهپاد پیشرفته و چندین جنگنده اف-۱۵ را ساقط کرده و موشک‌های هایپرسونیک و خرمشهر ما با قدرت به اهداف حساس در خاک دشمن اصابت می‌کنند. تخلیه پایگاه‌های آمریکا و فرار پادشاه بحرین تحت فشار مردم انقلابی، همگی نشانه‌های شکل‌گیری نظم جدید شیعی در منطقه است.

‌وی بیان کرد: ایران با بستن تنگه هرمز، نبض انرژی جهان را در دست گرفته است. عبور قیمت نفت از ۱۲۰ دلار و دو تا سه برابر شدن قیمت سوخت در اروپا و آمریکا، دولت‌های غربی را مستأصل کرده است. اگر این روند ادامه یابد، به زودی شاهد شورش‌های اجتماعی در قلب اروپا و آمریکا خواهیم بود. پالایشگاه‌های تل‌آویو در آتش می‌سوزند و این یعنی جنگ انرژی به ضرر جبهه استکبار در حال پیشروی است.

این عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان تصریح کرد: دشمن طراحی کرده بود که با حملات نظامی، جریان‌های برانداز و تجزیه‌طلب وارد میدان شوند و ظرف چند روز کار را تمام کنند. اما میدان، واقعیت دیگری را دیکته کرد. مردم آگاه ایران با بصیرت خود نشان دادند که تا آخر ایستاده‌اند. اراده‌های ما با شهادت صیقل می‌خورد و این اتحاد ملی، بزرگترین شکست برای اتاق فکرهای جنگ شناختی دشمن بود. ما به پیروزی نهایی بسیار نزدیکیم و این دست و پا زدن‌های دشمن، تنها برای به تأخیر انداختن زوال قطعی‌شان است.

انتهای پیام