به گزارش ایسنا، منابع عراقی به شبکه خبری الجزیره اعلام کردند که مقرهای الحشد الشعبی در «سهل نینوی» واقع در شمال این کشور و صلاحالدین و شرق موصل، استانهای کرکوک و الانبار هدف حملات هوایی قرار گرفتند.
در همین راستا، منابع خبری از شهادت یکی از نیروهای الحشد الشعبی و زخمی شدن ۲ تن دیگر در پی حمله صهیونی-آمریکایی به هنگ سوم وابسته به تیپ ۳۰ در «سهل نینوی» و زخمی شدن 3 نفر در نخستین حمله، مقر هنگ سوم وابسته به تیپ ۱۶ در منطقه داقوق واقع در استان کرکوک خبر دادند.
الحشد الشعبی همچنین از شهادت سه تن از نیروهای خود و زخمی شدن چند نفر دیگر در حمله هوایی به مقر فرماندهی عملیات الانبار و هنگ دوم تیپ ۴۵ در استان الانبار خبر داد.
خبرنگار شبکه خبری المیادین گزارش داد که مقر تیپ ۶۱ الحشد الشعبی در شهرستان «طوزخرماتو» واقع در شرق صلاحالدین هدف تجاوز آمریکایی-صهیونی قرار گرفته است.
سخنگوی فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق تصریح که دولت شکوائیهای را علیه عاملان بمباران مقرهای الحشد الشعبی و نیروهای امنیتی عراق ارائه کرده است.
این حوادث در حالی رخ میدهد که طی روزهای اخیر، مناطق شمال و غرب عراق شاهد افزایش قابل توجه فعالیتهای هوایی و تحرکات نظامی بودهاند.
انتهای پیام
