• جمعه / ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۶:۰۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404122915431

شهید جنگ‌ رمضان در آمل تشییع و خاکسپاری شد

شهید جنگ‌ رمضان در آمل تشییع و خاکسپاری شد

ایسنا/مازندران پیکر مطهر سرباز شهید «محمدمهدی حداد» که در حملات اخیر آمریکایی صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران در تهران به درجه رفیع شهادت نائل شده بود، بعد از ظهر جمعه با حضور پرشور قشرهای مختلف مردم این شهرستان تشییع ودر زادگاهش به خاک سپرده شد.

به گزارش ایسنا، پیکر مطهر سرباز شهید محمدمهدی حداد که در دومین روز جنگ تحمیلی آمریکایی اسرائیلی در تهران به شهادت رسیده بود، پس از اقامه نماز وحدت بخش جمعه از مقابل مصلی قدس تا میدان ۱۷ شهریور آمل بر دوش همشهریان خود تشییع و در زادگاهش روستای نوآباد (شاهکتی) ازتوابع بخش دابودشت خاکسپاری شد.

دراین مراسم که قشرهای مختلف مردم شهرستان آمل از خانواده‌های این شهدا، جامعه ایثارگران، جانبازان، روحانیان و دیگر اقشار مردم حضور داشتند، پیکر این شهید ۱۸ ساله در میان حزن و اندوه مردم و با شعارهای ضد آمریکایی و صهیونیستی حاضران تشییع شد.

این چهارمین تشییع لاله‌های آمل است که مردم قدرشناس آن‌ها را تا گلزار شهدا بدرقه می‌کنند که شاید تسلی خاطر خانواده شهدای این راه مقدس باشد.

مردم آمل جمعه ۲۹ اسفند، در این مراسم که همزمان با بیستمین روز از حمله تجاوزکارانه رژیم صهونیستی وآمریکا به خاک کشورمان بوده، در دفاع از دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی درمیدان ۱۷ شهریور این شهر، با شعارهای مرگ برآمریکا ومرگ براسرائیل جنایت های ددمنشانه این دو رژیم صفاک را محکوم کردند.

سرباز وظیفه محمدمهدی حداد در حمله موشکی دشمنان آمریکایی و اسرائیلی در دومین روز جنگ رمضان به شهادت رسیده بود، سه شنبه شب ۲۷ اسفند وارد زادگاهش شهرستان آمل شده بود.

شهید جنگ‌ رمضان در آمل تشییع و خاکسپاری شد

این شهید آملی، در پی حمله موشکی دشمن به شهادت رسید و پیکر مطهرش پس از عملیات آواربرداری و انجام آزمایش‌های لازم DNA شناسایی شد.

تاکنون ۷ نفر از اهالی شهرستان آمل در جنگ تحمیلی سوم به شهادت رسیده‌اند که پیکر سه تن از آنها تاکنون دراین شهرستان به خاک سپرده شد.

انتهای پیام