• جمعه / ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ / ۲۰:۱۲
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1404122915519

سمیعی نژاد خبر داد

تولید شمش فولاد به مرز ۳۰ میلیون تن رسید/ فولادی ها در حال تولید شبانه‌روز هستند

تولید شمش فولاد به مرز ۳۰ میلیون تن رسید/  فولادی ها در حال تولید شبانه‌روز هستند

رئیس هیات عامل ایمیدرو با اعلام رشد ۱۰.۷ درصدی تولید فولاد طی ۱۱ ماه سال ١٤٠٤ گفت: تولید شمش فولاد طی این مدت به ۳۰ میلیون تن رسیده و در حال حاظر شرکت‌های فولادی کشورمان شبانه روز در حال تولید هستند.

محمد مسعود سمیعی نژاد - رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران - در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح وضعیت تولید فولاد و زنجیره فولاد کشور از ابتدای سال  ١٤٠٤ تا پایان بهمن ماه گفت: تولیدکنندگان شمش فولادی کشور از ابتدای فروردین تا پایان بهمن ماه ۱۴۰۴ افزون بر ۲۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تن بیلت، بلوم  و اسلب تولید کردند که این میزان عملکرد ۱۰.۷ درصد بیشتر از تولیدات مدت مشابه سال ١٤٠٣ است. 

این معاون وزیر صمت خاطرنشان کرد: در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ تولید شمش فولادی در کشور به بیش از  ۲۶ میلیون و ۹۰۰ هزار تن رسیده بود و در حال حاضر نیز شرکت‌های فولادی کشورمان شبانه روز در حال تولید به منظور تامین نیاز داخل و همچنین صادرات و ارزآوری هستند.

انتهای پیام