• دوشنبه / ۳ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۳:۵۹
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد مطلب: 1405010301009

منادی: شکر عملی وحدت یعنی کنار گذاشتن اختلاف‌ها و تقویت همدلی ملی

منادی: شکر عملی وحدت یعنی کنار گذاشتن اختلاف‌ها و تقویت همدلی ملی

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تأکید بر اهمیت حفظ وحدت ملی گفت: امروز زمان کنار گذاشتن اختلاف‌ها و افزایش اتحاد ملی است و همه باید برای تقویت این همدلی تلاش کنند.

علیرضا منادی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به پیام نوروزی رهبر انقلاب و تاکبد بر اهمیت شکر عملی وحدت به‌وجود آمده در میان مردم، اظهار کرد: وقتی از شکر سخن گفته می‌شود، به این معناست که نعمتی در اختیار ما قرار گرفته و باید قدردان آن باشیم. در قرآن کریم نیز آمده که اگر شکر نعمت به‌جا آورده شود، آن نعمت افزایش می‌یابد و اگر کفران نعمت شود، عذاب شدیدی به دنبال خواهد داشت.

وی ادامه داد: در جنگ ۱۲ روزه وحدتی بین مردم ایجاد شد و رهبر شهید بر حفظ آن تاکید داشتند. اکنون باید این وحدت تقویت شود.

منادی با بیان اینکه تقویت وحدت روش‌های مختلفی دارد، گفت: ساده‌ترین گام در مسیر شکر عملی وحدت این است که هر ایرانی بداند دشمنی که به کشور حمله کرده، تفاوتی میان افراد قائل نیست و به همه اقشار، از کودک و سالمند گرفته تا پزشک و افراد با دیدگاه‌های مختلف، حمله می‌کند. حتی به کسانی که علیه جمهوری اسلامی شعار می‌دادند هم رحم نکرده و به خانه آن‌ها هم موشک شلیک کرد.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تاکید بر لزوم ایجاد همدلی در داخل کشور، گفت: شکر عملی وحدت صرفا در بیان لفظی خلاصه نمی‌شود و تنها گفتن جملات تشکرآمیز نیست بلکه باید در عمل نیز این وحدت تقویت شود. امروز زمان کنار گذاشتن اختلاف‌ها و افزایش اتحاد ملی است و همه باید برای تقویت این همدلی تلاش کنند.

منادی با اشاره به اهمیت اتحاد در جامعه گفت: مردم ایران، «شیران خدا» هستند و باید متحد باشند چراکه ایده غلط و داعش‌گونه صهیونیست‌ها این است که باید جهان را تحت سیطره خود دربیاورند و گام اول را در غزه برداشته و بیش از ۸۰ هزار نفر را کشتند. اکنون هم صهیونیست‌ها غلط اضافی درباره ایران کرده‌اند غافل از اینکه مردم خودشان فقط در رفت‌وآمد بین پناهگاه‌ها هستند.

وی با بیان اینکه ایران مقتدرانه در مسیر حفظ اقتدار ملت و کشور و رهبر، عملیات تلافی‌جویانه انجام می‌دهد، گفت: حمایت از رهبر جدید انقلاب و تقویت وحدت در میان دولت و ملت از مهم‌ترین گام‌ها برای شکر عملی وحدت است.

نماینده تبریز در مجلس بر اهمیت حمایت از نیروهای مسلح تأکید کرد و گفت: نیروهای مسلح کشور با تلاش شبانه‌روزی و دوری از خانواده‌های خود، مسئولیت‌های سنگینی را بر عهده دارند.

وی ادامه داد: در کنار این موارد، مردم نیز باید نسبت به یکدیگر مهربان باشند، به خانواده، دوستان و اطرافیان خود توجه بیشتری داشته باشند و از اقدامات مثبت یکدیگر حمایت کنند تا فضای همدلی در جامعه تقویت شود.

انتهای پیام