• سه‌شنبه / ۴ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد مطلب: 1405010401343

با اشاره به جنگ در منطقه

پاپ لئو: حملات هوایی ممنوع شود

پاپ لئو: حملات هوایی ممنوع شود

رهبر کاتولیک‌های جهان در جدیدترین اظهارات ضد جنگ خود در حالی که جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران وارد چهارمین هفته خود می‌شود، بمباران‌های هوایی را به شدت مورد انتقاد قرار داد و گفت که آنها بی‌هدف هستند و باید ممنوع شوند.

به گزارش ایسنا، «پاپ لئو» رهبر کاتولیک‌های جهان در دیدار با مدیران و کارکنان شرکت هواپیمایی ITA ایتالیا با اشاره به حملات آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران، استفاده از نیروی هوایی در جنگ را به شدت محکوم کرد.

به نقل از خبرگزاری رویترز، پاپ گفت: «هیچ‌کس نباید از اینکه تهدیدهای مرگ و نابودی ممکن است از آسمان بیاید، بترسد.»

وی در بخش دیگری‌ از صحبت‌هایش افزود: «پس از تجربیات غم‌انگیز قرن بیستم، بمباران‌های هوایی باید برای همیشه ممنوع می‌شدند. با این حال، آنها هنوز وجود دارند. این پیشرفت نیست؛ این پسرفت است!»

رهبر کاتولیک‌های جهان بارها خواستار آتش‌بس در جنگ ایران شده و روز یکشنبه این درگیری را «رسوایی برای کل خانواده بشری» خواند.

انتهای پیام