۱۴۰۵-۰۱-۰۴ | ۱۴:۲۹
شرط کاتس برای بازگشت لبنانی‌ها به جنوب رود لیطانی

شرط کاتس برای بازگشت لبنانی‌ها به جنوب رود لیطانی

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، اعلام کرد بازگشت ساکنان آواره‌شده جنوب لبنان به مناطق جنوبی رود لیطانی، به تأمین امنیت ساکنان شمال اراضی اشغالی مشروط شده است.

به گزارش ایسنا، «یسرائیل کاتس»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، تأکید کرد ساکنان جنوب لبنان که به سمت شمال آواره شده‌اند، تا زمانی که امنیت ساکنان شمال اراضی اشغالی تضمین نشود، به جنوب رود لیطانی باز نخواهند گشت.

کاتس همچنین گفت: «ما پنج پل روی رود لیطانی را منفجر کرده‌ایم و بر پل‌های باقی‌مانده و منطقه امنیتی امتداد یافته تا لیطانی مسلط خواهیم شد.»

وی پیشتر به ارتش این رژیم دستورالعمل‌هایی برای تخریب فوری تمام پل‌های روی رودخانه لیطانی که به ادعایش برای «فعالیت‌های مسلحانه» استفاده می‌شوند، داده بود.

کاتس افزود: ارتش همچنین دستورالعمل‌هایی برای تسریع تخریب خانه‌های لبنانی در روستاهای خط مقدم برای از بین بردن تهدیداتی که با آن مواجه هستیم، دریافت کرده‌ است.

در این راستا «آویخای ادرعی»، سخنگوی ارتش اشغالگر تهدید جدیدی را خطاب به «ساکنان جنوب لبنان، به ویژه در روستاهای زیر: بئر السناسیل، دیر کیفا، کفر دونین، الشهابیه، السلطانیه، دیر عنتر، القنطره، الغندوریه و برج قلاویه» صادر کرد و اظهار داشت: «ارتش در آن مناطق اقدام خواهد کرد لذا شما باید فوراً خانه‌های خود را تخلیه کنید و به شمال رودخانه زهرانی بروید.»

همزمان با تشدید گسترده درگیری‌ها، اشغالگران به کارزار خود برای هدف قرار دادن جاده‌ها، پل‌ها و گذرگاه‌های جنوب و در امتداد رودخانه لیطانی ادامه دادند. حملات اسرائیل شامل تخریب پل طایر فلسیه، پل قاسمیه (که به پل کینایت نیز معروف است)، پل زراریه، آبگذر ذخیره روی رودخانه لیطانی در منطقه برج رحال و پل قنطره در وادی الحجیر بود.

از دوم مارس، اشغالگران به تجاوز شدید خود علیه لبنان ادامه داده‌ و مناطق مختلفی را هدف قرار داده‌اند. در همین حال، مقاومت اسلامی با هدف قرار دادن تجمعات و پایگاه‌های نظامی اسرائیل در فلسطین اشغالی و همچنین نیروهای اسرائیلی که سعی در نفوذ به جنوب لبنان دارند، به عملیات خود ادامه می‌دهد.

انتهای پیام

#

# جهان

آخرین اخبار جهان