• سه‌شنبه / ۴ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۵:۰۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد مطلب: 1405010401511
  • منبع : نمایندگی مازندران

رئیس هیات مدیره خانه مطبوعات مازندران:

معاون سیاسی استاندار مازندران برای اصلاح برخوردهای سلیقه‌ای با رسانه‌ها وارد عمل شود

معاون سیاسی استاندار مازندران برای اصلاح برخوردهای سلیقه‌ای با رسانه‌ها وارد عمل شود

ایسنا/مازندران رئیس هیات مدیره خانه مطبوعات مازندران، با انتقاد از بی‌توجهی فرمانداران و مدیران کل به حضور خبرنگاران در رویدادهای مهم استانی، از معاون سیاسی استاندار خواست تا با صدور بخشنامه‌ای، مدیران دستگاههای اجرایی را به استفاده حداکثری از ظرفیت رسانه‌ای استان ملزم کند.

ساسان شیخی با بیان اینکه از آنجایی که سرپرست معاونت سیاسی استاندار مازندان خود از فعالین حوزه رسانه است، گفت: انتظار است مصطفی سوادکوهی نسبت به بهبود وضعیت ارتباطات رسانه‌ای ادارات کل و فرمانداران تصمیم گیری جدی داشته باشد.

وی بیان کرد: متاسفانه اکنون در شهرستان‌ها شاهد هستیم که فرمانداران برای جلسات مختلف، حضور مسئولان استانی و حتی ملی از رسانه‌ها دعوت نمی‌کنند و به تیتر خبر و عکس روابط عمومی فرمانداری بسنده کرده که اصلا شایسته استانی مانند مازندران با تعداد زیاد رسانه نیست، این رویه باید اصلاح شود.

شیخی یادآور شد: در حوزه ادارات کل نیز همین رویه برقرار است و متاسفانه مدیران کل در برنامه‌ها، بازدیدها و حضور مدیران ملی از خبرنگاران برای پوشش خبری دعوت نمی‌کنند و با یک ادبیات واحد خبر از سوی روابط عمومی برای رسانه‌ها ارسال می‌شود.

رئیس هیات مدیره خانه مطبوعات مازندران تصریح کرد: استان مازندران یکی از استان‌های دارای ظرفیت بالا در حوزه رسانه است و از خبرنگاران توانمند در بخش‌های تولید محتوی برخوردار بوده که متاسفانه ادارات کل و فرمانداری‌ها از این ظرفیت به خوبی استفاده نمی‌کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی خانه مطبوعات مازندران، در روز سه‌شنبه چهارم فروردین، وی بیان کرد: از معاون سیاسی استاندار درخواست داریم در بخش ارتباط رسانه‌ای فرمانداران و مدیران کل ورود و تاکید شود از ظرفیت بزرگ رسانه‌ای استان مازندران به خوبی استفاده شود زیرا در همین چند روز ابتدای سال برنامه‌های مختلفی در سطح ادارات کل و فرمانداری‌ها برگزار شد که از حضور رسانه‌ها جهت اطلاع رسانی دعوت نشده است.

انتهای پیام