حسن همتی فر در خصوص جزئیات این خبر اظهار کرد: بر پایه همین گزارش، این اقدام بر اساس ماده یک قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت ومنافع ملی صورت گرفته است.
به گزارش ایسنا به نقل از مدیریت رسانه و روابط عمومی دادگستری خراسان رضوی در ششم فروردین، وی افزود: ضابطین قضایی موظف به شناسایی این افراد در استان هستند تا اموال آنها شناسایی، توقیف و مصادره شود.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسانرضوی اضافه کرد: از شهروندان نیز خواسته شده است در صورت داشتن هرگونه اطلاعات در این زمینه، از طریق شماره تلفنهای ۱۱۰، ۱۱۳ یا ۱۱۴ مراتب را اطلاع دهند یا به دادسرای مرکز استان خراسان رضوی و یا دادستانیهای شهرستان مراجعه کنند ویا از طریق سایت https://dadsetani.ir/jasoosi اقدام کنند.
انتهای پیام
