• جمعه / ۷ فروردین ۱۴۰۵ / ۲۱:۲۷
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد مطلب: 1405010703126

در پی حمله به سیمان فارس اعلام شد

تولید سیمان کشور متوقف نمی شود/ حمله به تاسیسات غیرنظامی محکوم است

تولید سیمان کشور متوقف نمی شود/ حمله به تاسیسات غیرنظامی محکوم است

به گفته دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان سیمان کشور طی ساعات گذشته کارخانه سیمان فارس در فیروزآباد مورد حمله آمریکایی صهیونی قرار گرفت که متاسفانه منجر به شهادت دو نفر از کارگران این مجموعه شد با این حال وضعیت تولید سیمان کشور مطلوب است و خللی در تولید و تامین سیمان به وجود نخواهد آمد.

علی اکبر الوندیان - دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان صنایع سیمان کشور - در گفت وگو با ایسنا، در تشریح حمله ناجوانمردانه امریکایی صهیونی به کارخانه سیمان فارس گفت: طی ساعات گذشته متجاوزان آمریکایی-صهیونیستی به واحد تولیدی سیمان فارس واقع در شهرستان فیروزآباد استان فارس حمله کردند که متاسفانه منجر به شهادت دو نفر از کارگران این مجموعه و همچنین مجروح شدن دو تن دیگر شد.  

وی افزود: با عرض تسلیت به خانواده این شهدا که از مجموعه کارگری کشور بودند و برای تداوم چرخ تولید کشور به صورت شبانه روزی در حال تلاش و کوشش بودند این اقدام خصمانه و حمله به تاسیسات غیر نظامی کشور را به جد محکوم می‌کنیم چرا که امری غیر انسانی بوده و جنایت جنگی محسوب می‌شود.

دبیر انجمن صنفی سیمان خاطرنشان کرد: در حال حاضر تیم‌های فنی و امدادی در حال بررسی دقیق‌تر این واقعه هستند و این جنایت را محکوم می‌کنیم. متاسفانه کارگرانی که در حال امرار معاش و تلاش برای تامین معاش خود و خانواده خود هستند نیز مورد حمله قرار گرفتند با این حال تضمین می‌کنیم که هیچ خللی در تولید و توزیع سیمان در کشور رخ نخواهد داد.  

الوندیان تصریح کرد: مطابق بسیاری از قواعد و قوانین بین‌المللی حمله به تاسیسات غیرنظامی محکوم است و جزو جنایات جنگی محسوب می‌شود و نباید اماکن غیرنظامی به خصوص مجموعه‌های کارگری که برای امرار معاش در حال فعالیت هستند مورد حمله قرار بگیرند چرا که در برابر حملات بی دفاع هستند و امیدواریم این جنایت جنگی از سوی نیروهای نظامی کشور بدون پاسخ نماند.

وی گفت: خوشبختانه وضعیت تولید سیمان در کشور مثبت و بالا است و این اطمینان خاطر وجود دارد که هیچ گونه خللی در تولید و تامین سیمان در کشور رخ ندهد و از این جهت مردم هیچ گونه نگرانی نداشته باشند.

انتهای پیام