• دوشنبه / ۱۰ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۲:۴۵
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد مطلب: 1405011004518

واکسیناسیون نزدیک به ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام بر علیه تب برفکی در اردبیل

واکسیناسیون نزدیک به ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام بر علیه تب برفکی در اردبیل
عکس تزئینی است

ایسنا/اردبیل مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل گفت: در سال ۱۴۰۴ و در فاز دوم طرح واکسیناسیون تب برفکی ۳ میلیون و ۴۲۱ هزار و ۹۲۴ راس دام سنگین و سبک در استان واکسینه شدند.

مهدی فیضی روز دوشنبه ۱۰ فروردین با اعلام این خبر افزود: در اجرای این دو طرح که به طور همزمان در تمامی استان‌های کشور آغاز و عملیاتی شد، جمعیت دام سنگین و سبک استان با اولویت روستاها و مناطق عشایری پر خطر و با تراکم بالا  به صورت رایگان با استفاده از توان اکیپ‌های مایه‌کوبی بخش دولتی و بخش خصوصی دامپزشکی بر علیه این بیماری ایمن‌سازی شد.

وی اضافه کرد: در مجموع دو فاز ۳۵۷ هزار و ۷۴۹ راس گاو و گاومیش و ۳ میلیون و ۶۴ هزار و ۱۷۵ راس گوسفند و بز تحت پوشش واکسیناسیون قرار گرفت.

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل از بیماری تب برفکی به عنوان مهمترین عامل تهدید کننده سرمایه دامی، تولیدات دامی و استراتژیک‌ترین بیماری دامی در جدول مبارزه با بیماری‌های دامی عنوان کرد و افزود: از دامداران انتظار می‌رود برای حفظ سلامت دام‌های خود و جلوگیری از وقوع و شیوع انواع بیماری‌های دامی حتما با اکیپ‌های دامپزشکی همکاری لازم برای انجام عملیات مایه‌کوبی و سایر خدمات دامپزشکی را داشته باشند.

فیضی تصریح کرد: در کنار انجام واکسیناسیون برنامه‌های دیگری نظیر اقدامات تشدیدی در تردد و نقل و انتقال دام، برگزاری دوره‌های آموزشی و ترویجی و برقراری سیستم‌های مراقبت فعال نیز در قالب این طرح انجام شد.

انتهای پیام