• یکشنبه / ۱۶ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۲:۱۸
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد مطلب: 1405011607756

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد

احتمال بیشتر درگیر شدن مزارع غرب خراسان شمالی به آفت زنگ زرد

احتمال بیشتر درگیر شدن مزارع غرب خراسان شمالی به آفت زنگ زرد

ایسنا/خراسان شمالی مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: این احتمال پیش بینی می شود که بیشتر مزارع غرب استان به آفت زنگ‌زرد گندم مبتلا شوند.

امید میثاق در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه بروز آفت زنگ زرد گندم به شرایط آب و هوایی منطقه بستگی دارد، اظهار کرد: این بیماری خود را در شرایط مرطوب نشان می‌دهد و بارندگی‌های مداوم سبب سرایت بیشتر آن در مزارع می‌شود.

وی افزود: مدتی است که بارندگی‌ها در خراسان شمالی به صورت مداوم بوده و این شرایط بروز این آفت و همه گیری آن را فراهم کرده است.

میثاق ادامه داد: نشانه‌های این آفت در یکی از مزارع منطقه امند در شهرستان مانه مشاهده شده و با بیماری مبارزه شده است.

وی بیان کرد: اگر شرایط آب و هوایی اینگونه ادامه یابد احتمال بروز بیماری زنگ زرد گندم همانند دو سال گذشته که بیشتر مزارع را درگیر کرد، وجود دارد.

این مقام مسئول تصریح کرد: پیش بینی می‌شود امسال در سطح ۱۵ تا ۲۰ هزار هکتار با این آفت در مزراع استان مبارزه شود.
انتهای پیام