• چهارشنبه / ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۰:۲۱
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد مطلب: 1405011909829

روسای هیات‌های مذاکره کننده ایران و آمریکا در اسلام آباد چه کسانی هستند؟

روسای هیات‌های مذاکره کننده ایران و آمریکا در اسلام آباد چه کسانی هستند؟

مذاکره‌کنندگان ارشد ایران و آمریکا برای انجام گفت‌وگوها در روز جمعه مشخص شدند.

به گزارش ایسنا، ایران و آمریکا سه‌شنبه شب و بامداد چهارشنبه در مذاکراتی که با میانجی‌گری پاکستان انجام گرفت برای یک آتش بس دو هفته‌ای از بامداد چهارشنبه ساعت ۳:۳۰ توافق کردند و بر اساس این توافق قرار است هیات‌های مذاکره کننده دو طرف روز جمعه در اسلام آباد گفت‌وگوها در چارچوب پیشنهاد ۱۰ بندی ایران را آغاز کنند.

خبرنگار ایسنا در این رابطه اطلاع یافت که «ریاست تیم مذاکره‌کننده ایرانی در گفت‌وگوهای روز جمعه را یک مقام بلندپایه کشورمان برعهده دارد و «جی دی ونس» معاون رئیس جمهور آمریکا هیات آمریکایی را سرپرستی می‌کند» که البته صحت این موضوع در دست بررسی است.

چارچوب پیشنهاد ۱۰ ماده‌ای ایران نه فقط برنامه هسته ای و امنیت منطقه بلکه تحریم های اولیه و ثانویه ایران که به حدود ۴۵ سال پیش برمی‌گردد را شامل می‌شود.  

انتهای پیام