• جمعه / ۲۱ فروردین ۱۴۰۵ / ۰۸:۴۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد مطلب: 1405012110899
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

ریزش آوار در مشهد ۶ نفر را محبوس کرد/ نجات جان ۴ نفر تا این لحظه

ریزش آوار در مشهد ۶ نفر را محبوس کرد/ نجات جان ۴ نفر تا این لحظه

ایسنا/خراسان رضوی ریزش آوار در محدوده بلوار وکیل‌آباد مشهد منجر به محبوس شدن ۶ نفر در زیر خاک و نخاله‌های ساختمانی شد. به گفته سرپرست معاونت عملیات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد، تاکنون ۴ نفر از زیر آوار خارج شده‌اند و تلاش برای نجات ۲ نفر دیگر ادامه دارد.

آتش‌پاد دوم محسن اسدی با اعلام این خبر اظهار کرد: ساعت ۱۶:۱۵ عصر پنجشنبه ۲۰ فروردین، وقوع حادثه ریزش آوار در بلوار وکیل‌آباد به سامانه ۱۲۵ اطلاع‌رسانی شد.

وی افزود: با توجه به حساسیت و گستردگی حادثه، بلافاصله تیم‌های تخصصی نجات و امداد از ایستگاه‌های ۲۷، ۵، ۲۳ و ۶و۳۰ به همراه تجهیزات کامل آواربرداری به همراه ۸۵ آتش نشان به محل حادثه اعزام شدند.

سرپرست معاونت عملیات سازمان آتش‌نشانی مشهد با اشاره به جزئیات عملیات تصریح کرد: در بررسی‌های اولیه مشخص شد ۶ نفر در زیر آوار گرفتار شده‌اند. آتش‌نشانان با سرعت عمل بالا و با رعایت اصول ایمنی برای جلوگیری از ریزش ثانویه، عملیات جست‌وجو و نجات را آغاز کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد، اسدی با اعلام آخرین آمار نجات‌یافتگان خاطرنشان کرد: تاکنون ۴ نفر از شهروندان با موفقیت از زیر آوار بیرون کشیده شده و تحویل عوامل اورژانس حاضر در محل شده‌اند.

وی گفت: متأسفانه ۲ نفر همچنان در زیر آوار محبوس هستند. تلاش نجاتگران آتش‌نشانی از چهار ایستگاه اعزامی به همراه نجاتگران جمعیت هلال احمر بی‌وقفه ادامه دارد و عملیات تا یافتن آخرین فرد محبوس ادامه خواهد یافت. علت دقیق این حادثه متعاقباً از سوی کارشناسان فنی اعلام می‌شود.

اسدی بیان کرد: نجات معجزه آسای نفر چهارم در ساعت ۱ بامداد ۲۱ فروردین توسط آتش نشانان مشهدی انجام شد. 

همچنین لازم به ذکر است پس از ۱۳ ساعت تلاش مداوم در ساعت ۵:۳۰ صبح جمعه ۲۱ فروردین، همچنان آتش‌نشانان مشهدی در تلاش برای یافتن دو محبوس دیگر هستند. 

انتهای پیام