• شنبه / ۲۲ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۱:۲۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد مطلب: 1405012211418

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان خبر داد

آغاز و ادامه پروژه‌های عمرانی و روستایی با حساب ۱۰۰ امام (ره) در زنجان

آغاز و ادامه پروژه‌های عمرانی و روستایی با حساب ۱۰۰ امام (ره) در زنجان
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان از آغاز و ادامه چند پروژه عمرانی و روستایی در مناطق مختلف شهرستان طارم با حساب ۱۰۰ امام (ره) خبر داد.

رضا خواجه‌ای در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به پایان آرماتوربندی فونداسیون پروژه مجموعه‌سازی روستای کهریز خرم‌آباد طارم، تصریح کرد: عملیات اجرایی این پروژه در راستای توسعه زیرساخت‌های مسکونی و عمرانی روستا به شمار می‌رود.

وی با اشاره به شروع سنگفرش محوطه به مساحت ۳۰۰ مترمربع و اتمام جدول‌گذاری به طول ۲۵۰ متر از اعتبارات استانی مسیر منتهی به امامزاده روستای چمله در قالب ساماندهی معابر داخل روستا، افزود: بهبود فضای زیارتی و سیاحتی امامزاده‌های استان در دستور کار قرار گرفته و اجرای سنگفرش محوطه یکی از این اقدامات است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به ادامه روند اجرای طرح هادی روستای هزاررود سفلی و از اعتبارات ملی در قالب ساماندهی معابر روستا با اجرای سنگفرش و احداث دیوار حائل اشاره کرد و گفت: روند اجرای این طرح که هدفش بهبود شبکه معابر، تاسیسات و خدمات روستایی است، کماکان در جریان است.

خواجه‌ای همچنین به تحویل زمین پروژه طرح هادی روستای ولیس و سرخه میشه به پیمانکار اشاره و بیان کرد: با واگذاری زمین به پیمانکار منتخب، فاز جدیدی از عملیات اجرایی در این روستا آغاز خواهد شد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی زنجان با بیان اینکه تامین رفاه و امکانات پایه برای ساکنان مناطق کمتر برخوردار در اولویت برنامه‌های این بنیاد قرار دارد، تصریح کرد: پیگیری مستمر و نظارت دقیق بر روند اجرای پروژه‌ها تا حصول نتیجه نهایی و بهره‌برداری توسط ذی‌نفعان ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام