• شنبه / ۲۲ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۴:۰۲
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد مطلب: 1405012211605

رئیس اداره پست شهرستان خبر داد

تصویب ۳ طرح تمبر یادبود با مضامین ملی و حماسی در میناب

تصویب ۳ طرح تمبر یادبود با مضامین ملی و حماسی در میناب

ایسنا/هرمزگان رئیس اداره پست شهرستان میناب از تصویب سه طرح تمبر یادبود با مضامین ملی و حماسی در نخستین جلسه شورای تمبر در سال ۱۴۰۵ خبر داد.

علی عباسی شنبه ۲۲ فروردین در نخستین جلسه شورای تمبر در سال ۱۴۰۵ که با حضور محمد احمدی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیرعامل شرکت ملی پست برگزار شد، اظهار کرد: سه طرح تمبر یادبود شامل «رهبر شهید»، «شهدای دبستان شجره‌طیبه میناب» و «نوروز ۱۴۰۵» با پیگیری‌های پست میناب مورد بررسی قرار گرفت و به تصویب رسید.

وی این اقدام را گامی مهم و راهبردی در جهت ثبت و بازنمایی روایت‌های ملی و تاریخی کشور دانست و افزود: تمبر به‌عنوان یک رسانه ماندگار می‌تواند نقش مؤثری در حفظ و انتقال رویدادها و ارزش‌های تاریخی به نسل‌های آینده ایفا کند.

رئیس اداره پست شهرستان میناب بیان کرد: در این جلسه علاوه بر بررسی موضوعات مختلف، انتشار چند تمبر یادبود با مضامین ویژه نیز به تصویب رسید.

عباسی خاطرنشان کرد: در طرح تمبر «نوروز ۱۴۰۵» همزمانی تحویل سال نو با عید سعید فطر و همچنین بخش‌هایی از روایت‌های مربوط به وقایع جنگ در قالب چند قطعه تمبر به تصویر کشیده خواهد شد.

وی افزود: در این نشست همچنین عملکرد شورای تمبر در سال گذشته بررسی و برنامه‌های سال جدید تدوین شد و رئیس شورا از همراهی و همفکری اعضا در تحقق اهداف تعیین‌شده قدردانی کرد.

محمد احمدی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیرعامل شرکت ملی پست، با گرامیداشت یاد و خاطره رهبر گرانقدر و فرماندهان شهید و سایر شهدای جنگ تحمیلی، بر نقش حیاتی تمبر به‌عنوان رسانه‌ای ماندگار در ثبت و بازنمایی رویدادهای تاریخی تأکید کرد.

احمدی اظهار کرد: تمبر نقش مهمی در ثبت و بازنمایی رویدادهای تاریخی، به‌ویژه تحولات حساس این مقطع از تاریخ معاصر ایفا می‌کند.

وی با اشاره به شرایط حساس کشور افزود: مضامینی همچون اتحاد و غرور ملی، توان دفاعی، جنایات دشمن علیه غیرنظامیان و کودکان و نیز رشادت‌های فرماندهان و مردم ظرفیت بالایی برای روایت‌گری در قالب تمبر دارند و می‌توانند برای نسل‌های آینده ماندگار شوند.

به گزارش ایسنا، در حاشیه این جلسه، اعضای شورای تمبر علاوه بر تصویب طرح «رهبر شهید»، دو طرح دیگر شامل «شهدای دبستان شجره‌طیبه میناب» با هدف گرامیداشت یاد و خاطره دانش‌آموزان و فرهنگیان شهید این حادثه و نیز طرح «نوروز ۱۴۰۵» را تصویب کردند.

انتهای پیام