• یکشنبه / ۲۳ فروردین ۱۴۰۵ / ۰۹:۱۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد مطلب: 1405012311957

رئیس اتحادیه بار فروشان مشهد مطرح کرد

تاثیر شرایط منطقه بر واردات میوه‌های خارجی/رکود در بازار وجود ندارد

تاثیر شرایط منطقه بر واردات میوه‌های خارجی/رکود در بازار وجود ندارد

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اتحادیه بار فروشان مشهد با اشاره به تاثیر شرایط منطقه بر واردات میوه‌های خارجی، گفت: وضعیت بازار میوه و تره‌بار مشهد عادی بوده و رکود در بازار وجود ندارد.

محمد قنبری شکوه در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص وضعیت بازار میوه و تره بار مشهد، اظهار کرد: در حال حاضر وضعیت بازار میوه و تره‌بار عادی بوده و رکود در بازار وجود ندارد. همچنین بار میوه در بازار فراوان است.

وی در خصوص افزایش قیمت میوه‌های خارجی مانند موز و آناناس، بیان کرد: این اقلام در سبد کالاهای ضروری قرار ندارد اما قیمت آنها بستگی به واردات دارد و اکنون واردات تحت تاثیر شرایط منطقه و کشور قرار گرفته است و این میوه‌ها از مبادی دیگری به کشور وارد می‌شود که هزینه‌های سربار را در پی دارد.

قنبری‌شکوه ادامه داد: در حال حاضر قیمت موز هندی کیلویی ۲۵۰ تا ۲۷۰ تومان، موز کارتن بزرگ از ۲۷۰ تا ۳۱۰ تومان و موز سبدی یا پاکستانی کیلویی ۱۱۰ تا ۱۲۰ هزارتومان در بازار به فروش می‌رسد با این وجود هیچ کمبودی در میادین وجود ندارد.

رئیس اتحادیه بار فروشان مشهد درباره قیمت سایر میوه‌ها در میادین میوه و تره بار تصریح کرد: قیمت اکثر میوه‌ها در بازار نرمال بوده و افزایش قیمت چندانی در بازار وجود نداشته است. اکنون پرتقال در بازار از کیلویی ۴۰ هزار تومان به بالا عرضه می‌شود. همچنین صیفی‌جات نوبرانه مانند باقلای شمال در بازار کیلویی ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

قنبری شکوه با اشاره به اینکه مردم در بازار عمدتا صیفی‌جات درجه یک خرید می‌کنند، بیان کرد: گوجه فرنگی طی مدت اخیر افت قیمت داشته و اکنون گوجه فرنگی درجه یک گلخانه‌ای کیلویی ۵۰ تا ۶۰ هزار تومان در میادین عرضه می‌شود.

وی ادامه داد: میوه هندوانه نیز در حال حاضر در بازار فراوان است؛ زیرا این میوه بسیار فراوان کشت شده و حتی زیر ده هزار تومان در میادین موجود و به فروش می‌رسد.

انتهای پیام