• یکشنبه / ۲۳ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۵:۰۰
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد مطلب: 1405012312327

بهاروند: تا دو روز دیگر تکلیف لیگ برتر را مشخص می‌کنیم

بهاروند: تا دو روز دیگر تکلیف لیگ برتر را مشخص می‌کنیم

رئیس سازمان لیگ می‌گوید تصمیم گیری درباره ادامه برگزاری لیگ در یکی دو روز آینده اعلام خواهد شد.

به گزارش ایسنا، حیدر بهاروند درباره جلسه مدیران باشگاه‌های لیگ برتری با مدیران این سازمان لیگ اظهار کرد: نشست خوبی برگزار شد و یک سری از تیم‌ها به دنبال این بودند که لیگ ۱۸ تیمی شوند و برخی هم می‌گفتند که لیگ امسال باید ادامه داشته باشد. در نهایت برخی پیشنهاد دادند که بعد از جام‌جهانی لیگ برتر برگزار شود. آقای تاج و نورشرق هم صحبت کردند و جمع بندی خوبی انجام شد و قرار شد آقای تاج در این زمینه جمع بندی کنند و در نهایت نتیجه‌هایی را اعلام کنند.

او با اعلام این که نتیجه جلسه امروز، تصمیم نهایی نیست، گفت: تیم‌ها فعلا باید تمرین کنند و اگر لیگ برگزار هم نشد آنها ضرر نمی‌کنند.

او درباره معرفی نمایندگان ایران به آسیا هم گفت: برخی پیشنهاد دادند که جام حذفی برگزار شود و در لیگ هم درباره سه تیم بالای جدول تصمیم گیری کنند. درباره این موضوع باید نظر مشورتی وزارت ورزش را بدانیم و بعد تصمیم نهایی را اعلام کنیم. این تصمیم طی یکی دو روز آینده اعلام خواهد شد.

انتهای پیام