• یکشنبه / ۲۳ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۵:۳۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد مطلب: 1405012312373

مدیر کل انتقال خون استان خبر داد

ارسال ۱۸۸۵ واحد خون از خراسان شمالی به شبکه ملی خون‌رسان طی جنگ رمضان

ارسال ۱۸۸۵ واحد خون از خراسان شمالی به شبکه ملی خون‌رسان طی جنگ رمضان

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل انتقال خون خراسان شمالی گفت: از آغاز جنگ تحمیلی (جنگ رمضان) تا امروز ۱۸۸۵ واحد خون از این استان به شبکه ملی خون رسان ارسال شده است.

حسن نامدار در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: از آغاز جنگ رمضان تا ۱۸ اسفندماه، ۴۵۸۵ نفر برای اهدای خون به مراکز خونگیری مراجعه کرده اند. طی این مدت ۳۶۶۵ نفر موفق به اهدای خون خود شده اند.

وی تعداد بانوانی که خون خود را اهدا کردند ۳۴۶ نفر بوده است، ادامه داد: بانوان ۹ درصد اهداکنندگان‌ خون استان را در مدت مذکور تشکیل می‌دهد.

وی بیان کرد: مراکز خونگیری در بجنورد و شیروان همه روزه فعال است و اهداکنندگان می‌توانند برای اهدای خون مراجعه کنند.

این مقام‌مسئول گفت: مراکز خونگیری سیار در شهر آشخانه در روزهای یکشنبه و در اسفراین در روز دوشنبه فعالیت خود را انجام می‌دهد.
انتهای پیام