• دوشنبه / ۲۴ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۴:۴۸
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد مطلب: 1405012412974

مدیرکل بنیاد شهید استان اعلام کرد

شهادت ۲۶۱ نفر از مردم هرمزگان در جنگ تحمیلی سوم

شهادت ۲۶۱ نفر از مردم هرمزگان در جنگ تحمیلی سوم

ایسنا/هرمزگان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران هرمزگان گفت: در جریان جنگ تحمیلی سوم، ۲۶۱ نفر از مردم استان به شهادت رسیده و شماری نیز جاویدالاثر و مجروح شده‌اند.  

عطا ناوکی اظهار کرد: براساس آخرین آمارهای موجود، در مجموع ۲۶۱ نفر در استان طی جنگ تحمیلی سوم به درجه رفیع شهادت نائل شده‌اند که حدود ۷۰ درصد از آنان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.  

وی با اشاره به اینکه آمار مجروحان و جاویدالاثران این جنگ هنوز به‌طور دقیق مشخص نیست، افزود: بیشترین شمار شهدا مربوط به حمله رژیم آمریکایی–صهیونیستی به مدرسه شهرستان میناب است که در این حمله وحشیانه ۱۶۸ نفر ـ عمدتاً از میان دانش‌آموزان ـ به شهادت رسیدند.  

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران هرمزگان با تأکید بر تداوم خدمت‌رسانی به جامعه ایثارگران، گفت: این بنیاد همواره در کنار خانواده‌های شهدا و جانبازان بوده و در زمینه خدمات درمانی، توانبخشی و حمایتی فعالیت مستمر دارد.  علاوه بر خدمات حمایتی، برنامه‌های فرهنگی و آموزشی متعددی برای حفظ و انتقال فرهنگ ایثار و مقاومت به نسل‌های جدید در دستور کار بنیاد شهید قرار دارد.  

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره‌ کل بنیاد شهید و امور ایثارگران هرمزگان در روز دوشنبه ۲۴ فروردین، وی با اشاره به رسالت اصلی بنیاد در پیگیری مطالبات خانواده‌های ایثارگران و حفظ کرامت آنان، تصریح کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری تکریم خانواده شهدا، حمایت از جانبازان و رسیدگی به وضعیت مفقودان و خانواده‌هایشان به‌عنوان اولویتی اساسی دنبال می‌شود.  

انتهای پیام