قاسم حسینی در گفتوگو با ایسنا با تشریح جزئیات این آمار اظهار کرد: از ابتدای مهرماه ۱۴۰۴ تاکنون، حجم بارشهای تجمیعی فارس به ۳۵۰.۳ میلیمتر رسیده است، در حالی که این رقم در مدت مشابه سال زراعی گذشته ۱۹۰.۸ میلیمتر بود.
وی همچنین میانگین بارندگی بلندمدت استان فارس در این بازه زمانی را ۲۳۸ میلیمتر اعلام کرد که نشاندهنده بهبود قابل توجه وضعیت آبی در سال جاری است.
رکوردداران بارش و مناطقی با روند کاهشی
مدیرکل هواشناسی فارس با اشاره به تفاوت توزیع بارشها در سطح شهرستانها، تصریح کرد: در بررسی مقایسهای، شهرستان «لار» با ثبت افزایش ۸۷۳ درصدی نسبت به سال گذشته، بیشترین جهش بارندگی را داشته است. همچنین شهرستان «جهرم» با ۱۱۰ درصد رشد نسبت به شاخص بلندمدت، بالاترین میزان افزایش را به خود اختصاص داد.
حسینی در عین حال به کاهش بارش در برخی نقاط اشاره کرد و افزود: بر خلاف روند افزایشی استان، شهرستان «اقلید» نسبت به میانگین بلندمدت ۱۶ درصد کاهش بارش داشته و شهرستان «پاسارگاد» نیز نسبت به سال گذشته با افت ۲۱ درصدی بارندگی مواجه بوده است.
انتهای پیام
