• شنبه / ۲۹ فروردین ۱۴۰۵ / ۲۲:۵۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد مطلب: 1405012915747

حزب دموکرات کردستان جلسات مجلس عراق را تحریم کرد

حزب دموکرات کردستان جلسات مجلس عراق را تحریم کرد

فراکسیون حزب دموکرات کردستان اعلام کرد تا اطلاع ثانوی در جلسات مجلس عراق حضور نخواهد یافت.

به گزارش ایسنا، فراکسیون حزب دموکرات کردستان در مجلس عراق روز شنبه اعلام کرد که در اعتراض به وضعیت موجود در پارلمان، شرکت در جلسات را تا زمان نامشخصی متوقف می‌کند. این تصمیم در واکنش به آنچه نقض قانون اساسی و قوانین در روندهای پارلمانی عنوان شده، اتخاذ شده است.

در بیانیه این فراکسیون آمده است که بی‌توجهی به اصولی همچون شراکت، توازن و توافق، از عوامل اصلی این اقدام بوده و این تصمیم بر اساس توصیه‌ها و رهنمودهای رهبری حزب گرفته شده است.

این فراکسیون همچنین تأکید کرده که صیانت از حقوق قانونی مردم اقلیم کردستان و حفظ مشروعیت روند سیاسی، برای آن‌ها اولویت بالاتری نسبت به سایر ملاحظات دارد.

پیش‌تر نیز حزب دموکرات کردستان اعلام کرده بود که انتخاب «نزار آمیدی» به عنوان رئیس‌جمهور عراق را نمی‌پذیرد و از نمایندگان خود در مجلس و اعضای دولت فدرال خواسته بود برای رایزنی به اقلیم کردستان بازگردند.

این حزب با انتقاد از شیوه انتخاب، تصریح کرده است که فردی که با چنین فرآیندی برگزیده شود، نمی‌تواند نماینده اکثریت مردم کردستان باشد.

فراکسیون این حزب پیش از این نیز جلسه انتخاب رئیس‌جمهور را تحریم کرده بود.

انتهای پیام