۱۴۰۵-۰۱-۳۰ | ۲۲:۵۰
منبع: نمایندگی آذربایجان غربی
فرماندار: تدابیر جدی برای افزایش نظم و امنیت در ماکو باید اتخاذ شود

فرماندار: تدابیر جدی برای افزایش نظم و امنیت در ماکو باید اتخاذ شود

آذربایجان غربی (ایسنا) - فرماندار شهرستان ماکو، امنیت را زیربنای آرامش جامعه و لازمه توسعه‌ دانست و گفت: لازم است تدابیر جدی برای کاهش جرم سرقت و شناسایی عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در شهرستان اتخاذ شود. 

شهلا تاجفر یکشنبه ۳۰ فروردین در جلسه کمیته پیشگیری و هماهنگی مقابله با سرقت این شهرستان، افزود: امنیت تعارف‌پذیر نیست و آرامش روحی و روانی تمامی اقشار وابسته به امنیت مالی و جانی است.

تاجفر با بیان اینکه آمار سرقت طی سال گذشته در شهرستان ماکو کاهش چشمگیری داشته است، افزود: این کاهش چشمیگیر ماحصل تلاش جمعی و ایثار نیروهای نظامی و انتظامی و امنیتی است.

 فرماندار ماکو همچنین خواستار صدور احکام بازدارنده توسط دستگاه قضا شد و گفت: باید دستان مال‌خرها و افرادی که مشوق دزدان هستند با جرائم سنگین کوتاه شود.

تاجفر افزایش آگاهی احاد مردم، تقویت هم‌افزایی بین دستگاه‌ها، تلاش ادارات در تقویت بنیه نگهبانی‌ها و برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای تمامی ادارات، نهادها، شرکت‌ها و واحدهای تولیدی را از جمله راهکارهای مهم در مقابله با سرقت برشمرد.

فرماندار ماکو همچنین بر لزوم توجه جدی شهرداری‌ها به تکمیل اتاق‌های مانیتورینگ و کنترلی مجهز به دوربین مداربسته تأکید کرد و افزود: شهر بدون سرقت موضوع مهمی در جذب گردشگران است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها