• دوشنبه / ۳۱ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد مطلب: 1405013116743

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان اعلام کرد

تدارک خادمیاران رضوی فارس برای بزرگداشت دهه کرامت

تدارک خادمیاران رضوی فارس برای بزرگداشت دهه کرامت

ایسنا/فارس مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان فارس با تشریح برنامه‌های دهه کرامت سال ۱۴۰۵، از اجرای ۴۷ رویداد جریان‌ساز با شعار «ایرانِ امام رضا(ع)؛ متحد، مقتدر و پیروز» خبر داد و بر لزوم تقویت پیوند معنوی جامعه با نهاد ولایت در سایه ایستادگی و ایثار شهدای جبهه مقاومت تأکید کرد.

حمزه الله‌یاری دوشنبه ۳۱ فروردین در جمع خبرنگاران شیراز با اشاره به ابلاغ برنامه‌های این ایام از سوی آستان قدس رضوی، اظهار کرد: جشن‌های دهه کرامت امسال در شرایطی برگزار می‌شود که زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای گران‌قدر، به ویژه «قائد شهید»، شهدای نبرد رمضان و دانش‌آموزان مظلوم مدرسه شجره طیبه میناب، محوری‌ترین رویکرد تمامی فعالیت‌ها خواهد بود.

وی، هدف از طراحی این ۴۷ رویداد را مقابله با توطئه‌های فرهنگی دشمن برای تضعیف باورهای دینی و ایجاد گسست میان مردم و اهل‌بیت (ع) دانست و افزود: تلاش مضاعف خادمیاران در سراسر استان برای برگزاری فاخر این مراسم‌ها، پاسخی قاطع به دشمنانی است که وحدت و اقتدار ملت ایران را نشانه گرفته‌اند.

برگزاری آیین «فریادهای معصومانه» به یاد شهدای دانش‌آموز

مدیر کانون‌های خدمت رضوی فارس در تشریح جزئیات این برنامه‌ها گفت: برافراشته شدن پرچم متبرک آستان قدس در میادین اصلی شهرهای استان، غبارروبی مزار مطهر شهدا و دیدار با خانواده معزز ایثارگران از جمله برنامه‌های آغازین این دهه است. همچنین آیین ویژه «فریادهای معصومانه دختران» به پاسداشت خون شهدای دانش‌آموز مدرسه شجره طیبه میناب در سطح استان برگزار می‌شود.

الله‌یاری، ترویج خدمات اجتماعی را از دیگر اولویت‌های این ایام برشمرد و تصریح کرد: برپایی میزهای خدمت رضوی در مصلاهای نماز جمعه، فراهم‌سازی زمینه آزادی زندانیان جرائم غیرعمد، تجلیل از قهرمانان و مدال‌آوران ملی و برگزاری شب شعرهای آیینی، بخشی از زنجیره خدمات خادمیاران در این دهه مبارک است.

وی دهه کرامت را فرصتی برای بازخوانی نمادهای همبستگی ملی برشمرد و بیان کرد: در شرایطی که استکبار جهانی با تمام قوا در پی تضعیف روحیه مقاومت است، این جشن‌ها نمادی از اقتدار و اتحاد ملت حول محوریت حضرت رضا (ع) خواهد بود.

به گزارش ایسنا، برنامه‌های دهه کرامت سال ۱۴۰۵ از ۳۰ فروردین‌ماه (همزمان با میلاد حضرت معصومه «س») آغاز شده و تا ۱۰ اردیبهشت‌ماه، سالروز میلاد فرخنده ثامن‌الحجج (ع)، در سراسر استان فارس ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام