• سه‌شنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۰:۱۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد مطلب: 1405020100157

گام‌های جدید برای تأمین آب پایدار در عنبرآباد با اجرای ۷ پروژه زیرساختی

گام‌های جدید برای تأمین آب پایدار در عنبرآباد با اجرای ۷ پروژه زیرساختی
عکس تزئینی است

ایسنا/کرمان مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان عنبرآباد از اجرای موفق هفت طرح عمرانی و توسعه‌ای در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: این پروژه‌ها با هدف تقویت شبکه توزیع آب و ارتقاء کیفیت خدمت‌رسانی در این شهرستان انجام شده است.

موسی دیده‌ور سه‌شنبه اول اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی سال گذشته در راستای افزایش ظرفیت تأمین و انتقال آب، هفت حلقه چاه جدید حفر، سه حلقه چاه تجهیز و ۹ حلقه چاه نیز مهندسی مجدد شد.

وی افزود: همچنین ۲۲۰۰ مترمکعب مخزن ذخیره آب احداث و برای توسعه و بازسازی خطوط انتقال و شبکه توزیع، ۲۴ هزار و ۶۰۰ متر لوله پلی‌اتیلن و ۱۴۰۰ متر خط برق اجرا شد.

دیده‌ور بیان کرد: علاوه بر این، برای تأمین آب سایت نهضت ملی مسکن شهر عنبرآباد نیز ۱۴ هزار و ۸۰۰ متر لوله‌گذاری انجام گرفت.

مدیر امور آبفای عنبرآباد با اشاره به مشکلات ناشی از انشعابات غیرمجاز در شبکه توزیع آب افزود: به منظور ارتقاء عدالت در دسترسی شهروندان به آب پایدار، ۵۱۸ انشعاب غیرمجاز شناسایی و تبدیل به مجاز شد. همچنین برای بهبود مدیریت مصرف، ۹۲۱ کنتور فرسوده تعویض و ۱۵۰۳ مورد حادثه شکستگی و نشتی در شبکه رفع شد.

وی با تأکید بر ضرورت نظارت مستمر بر کیفیت آب شرب، تعداد آزمایش‌های تخصصی انجام‌شده در این حوزه را ۵۰ هزار و ۶۶۴ مورد اعلام کرد و گفت: کیفیت آب آشامیدنی در مناطق شهری و روستایی به‌طور مداوم در آزمایشگاه‌های تخصصی رصد و پایش می‌شود.

وی افزود: در همین راستا، ۱۸۰۰ مترمکعب از مخازن ذخیره آب نیز شست‌وشو شده و توجه به سلامت آب شهروندان همواره با حساسیت و دقت دنبال می‌شود.

انتهای پیام