• سه‌شنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۹:۰۲
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد مطلب: 1405020100600

اعطای ۷.۴ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض در اردستان

اعطای ۷.۴ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض در اردستان

ایسنا/اصفهان رئیس بنیاد مسکن اردستان از پرداخت ۱۶۸ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه تعمیری و ۱۲۳ فقره کمک بلاعوض به ارزش مجموع ۷۴ میلیارد ریال خبر داد.

محمدعلی نریمانی، سه‌شنبه اول اردیبهشت در نشست خبری به مناسبت سالروز تأسیس حساب ۱۰۰ امام و بنیاد مسکن اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام شده و همکاری بخشداران و دهیاران، ۱۶۸ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه تعمیری با اعتباری بالغ بر پنج میلیارد تومان بین متقاضیان توزیع شده است، همچنین ۱۲۳ فقره کمک بلاعوض به ارزش دو میلیارد و چهارصد میلیون تومان به نیازمندان پرداخت شده است.

وی افزود: در سال گذشته، ۶۹ قطعه زمین با اجاره ۹۹ ساله در روستاهای شهرستان به افراد واجد شرایط اعطا شد. این افراد موظفند ظرف مدت معین با استفاده از تسهیلات و کمک‌های بلاعوض نسبت به ساخت‌وساز اقدام کنند، در غیر این صورت زمین پس گرفته خواهد شد.

نریمانی با اشاره به صدور ۴۰۱ پاسخ استعلام برای جلوگیری از اتلاف وقت و خرید وفروش غیرقانونی زمین بیان کرد: در راستای تأمین مسکن نیازمندان روستایی، ۱۸.۵ هکتار به طرح‌های هادی در ۱۰ روستا اضافه شده است، همچنین ۲۳۶ جلد سند شهری و ۲۵۸ سند روستایی در ۳۰ روستای شهرستان صادر و تحویل متقاضیان شده است.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اردستان از آغاز عملیات عمرانی ساخت ۱۰۰ واحد مسکونی در دو روستای هندوآباد و موغار خبر داد و گفت: پیشرفت این پروژه‌ها طبق برنامه است و امیدواریم تا پایان سال ساختمان‌ها در مرحله اسکلت بتنی به متقاضیان تحویل داده شود.

وی درباره خسارت‌های ناشی از بارش باران و برف، میزان خسارت برآورد شده را حدود ۷۱ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: منتظر تخصیص اعتبار و معرفی متقاضیان به بانک‌های عامل هستیم.

نریمانی در مورد وضعیت مسکن ملی شهری نیز گفت: طرح‌های تفکیکی ۳۹ هکتار در اردستان، ۱۷ هکتار در زواره و ۲۱ هکتار در مهاباد ابلاغ شده و ۶۴۵ قطعه زمین در این سه شهر قرعه‌کشی و برای متقاضیان تعیین شده است.
.
انتهای پیام