۱۴۰۵-۰۲-۰۲ | ۰۹:۴۰
منبع: نمایندگی مرکزی
توقیف کاروان خودروهای شوتی در ساوه
*عکس آرشیوی است

توقیف کاروان خودروهای شوتی در ساوه

مرکزی (ایسنا) - مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی استان مرکزی از کشف بیش از ۱۵ میلیارد ریال کالای قاچاق در عملیات توقیف ۶ دستگاه خودرو شوتی در شهرستان ساوه خبر داد .

در اجرای طرح تشدید مقابله با کالای قاچاق، مأموران انتظامی شهرستان ساوه با اشراف اطلاعاتی در یک عملیات منظم و منسجم ۶ دستگاه خودروهای تیزرو موسوم به شوتی حامل کالای قاچاق را شناسایی و متوقف کردند.

در بازرسی از خودروهای ذکر شده، انواع کالای قاچاق شامل ۶۰۸۵ ثوب انواع البسه ، ۷ عدد سرخ کن، ۱۶۳۲ عدد لیوان سرامیکی و  تعدادی لوازم آشپزخانه و وسایل سفری از قبیل صندلی و اجاق گاز قاچاق و فاقد هر گونه مدارک گمرکی کشف شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پلیس، در روز دوم اردیبهشت، ارزش کالاهای توقیفی برابر اعلام کارشناسان، ۱۵ میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال برآورد شد، در این راستا ۶ متهم جهت انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها