• چهارشنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۲:۱۹
  • دسته‌بندی: فرهنگ عمومی
  • کد مطلب: 1405020200987

«شب همدلی» با تجلیل از «لئو»، سگ وفادار

«شب همدلی» با تجلیل از «لئو»، سگ وفادار

در شرایطی که جامعه بیش از هر چیز به مفهوم همدلی، انسجام و گسترش پیوندهای انسانی نیازمند است، «شب همدلی» بخارا با تاکید بر همین ضرورت برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، نهصد و چهلمین شب از شب‌های مجلهٔ بخارا اختصاص یافته است به  «شب همدلی» که در ساعت پنج بعدازظهر پنجشنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۵ در تالار خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران برگزار می‌شود.

در این مراسم مقصود فراستخواه، سعیده قدس و اکرم خدابنده سخنرانی خواهند کرد. همچنین کیوان ساکت قطعاتی را به همین مناسبت اجرا خواهد کرد و متن پیام تصویری پرویز پرستویی پخش خواهد شد.

در بخشی دیگر از برنامه از «لئو» سگ وفادار این ایام با مربی‌گری مجید صفری تجلیل خواهد شد. لئو، سگ زنده‌یاب هلال‌احمر با نژاد دورگه ژرمن–فرانسوی است که از کودکی آموزش دیده و در جریان جنگ تحمیلی سوم همراه مربی‌اش از مشهد به تهران اعزام شد. به گفته مربی‌اش، او تا اواسط فروردین ماه در ۲۰ عملیات امدادی حضور داشته و در یکی از مأموریت‌ها با شناسایی ۶ نفر زیر آوار، به نجات ۴ نفر کمک کرده است.

انتهای پیام