• چهارشنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۴:۰۴
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد مطلب: 1405020201106

تعزیرات بوشهر بیش از ۹ هزار پرونده را مختومه کرد

تعزیرات بوشهر بیش از ۹ هزار پرونده را مختومه کرد

ایسنا/بوشهر مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بوشهر از مختومه‌شدن ۹ هزار و ۲۱۹ پرونده در سال گذشته خبر داد و گفت: پرونده‌های قاچاق ارسالی از سوی نیروی دریایی سپاه به محکومیتی بیش از ۴۷۱ میلیارد تومانی انجامید.

سید موسی حسینی، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بوشهر، چهارشنبه دوم اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اجرای عدالت اقتصادی، حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و مبارزه با تخلفات صنفی و قاچاق از مهمترین اهداف این نهاد به شمار می‌رود.

وی با تأکید بر تلاش جدی برای حفظ نظم بازار و صیانت از حقوق مردم اضافه کرد: تعزیرات حکومتی استان بوشهر با بهره‌گیری از ظرفیت‌های تخصصی به پرونده‌های مختلف اقتصادی رسیدگی می‌کند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بوشهر با اشاره به رسیدگی و مختومه شدن ۹ هزار و ۲۱۹ پرونده طی سال گذشته تصریح کرد: از مهمترین این پرونده‌ها می‌توان به قاچاق کالا و ارز، قاچاق سوخت، تخلفات حوزه کالا و خدمات و همچنین تخلفات بهداشتی اشاره کرد.

حسینی با اشاره به نرخ ۱۰۱.۶۰ درصدی مختومه شدن پرونده‌ها توضیح داد: در حوزه قاچاق کالا و ارز، ۲ هزار و ۶۰۶ پرونده وارد این نهاد شده و ۲ هزار و ۶۸۱ پرونده رسیدگی و مختومه شده است.

وی به همکاری دستگاه‌های نظارتی و امنیتی در کشف پرونده‌های قاچاق اشاره کردو گفت: نیروی دریایی سپاه و اطلاعات سپاه، ۲۳ پرونده قاچاق را به تعزیرات حکومتی استان بوشهر ارسال کرده‌اند که میزان محکومیت صادر شده برای این پرونده‌ها بیش از ۴۷۱ میلیارد تومان بوده است.

انتهای پیام