• شنبه / ۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۷:۰۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد مطلب: 1405020502682

 امام جمعه کرمانشاه: آرامش بازار در اوج جنگ رمضان را شاهد بودیم 

 امام جمعه کرمانشاه: آرامش بازار در اوج جنگ رمضان را شاهد بودیم 

ایسنا/کرمانشاه  نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه گفت: آرامش بازار در اوج جنگ رمضان را با همکاری مردم و تلاش مدیران شاهد بودیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله غفوری روز شنبه پنجم اردیبهشت در مراسم تجلیل از خانواده‌های شهدای جنگ رمضان سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، با تجلیل از عملکرد جهاد کشاورزی استان در جریان جنگ رمضان گفت: آرامش بازار و استمرار تأمین کالا در شرایط جنگی، پدیده‌ای کم‌نظیر و حاصل تلاش شبانه‌روزی فعالان این بخش بود.

وی تاکید کرد:  جهاد کشاورزی کرمانشاه با وجود تهدیدها، مسئولیت تأمین غذا را به‌خوبی انجام داد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه با بیان اینکه بررسی وضعیت بازار در روزهای جنگ رمضان نشان می‌داد که شرایط بازار عادی است، گفت: این در حالی بود که در شرایط جنگی معمولاً کمبود کالا و نگرانی در بازار به وجود می‌آید.

غفوری با اشاره به  اعتماد مردم به مسئولان در جنگ رمضان گفت: مردم نیز با رفتار آرام و هوشمندانه خود، برخلاف الگوهای معمول در جنگ، به بازارها هجوم نیاوردند. 

غفوری در ادامه بیعت فوری مردم با رهبر جدید را از دیگر نقاط برجسته هوشمندی مردم در جنگ رمضان عنوان کرد و افزود: به‌محض اعلام رهبری جدید، مردم بلافاصله برای بیعت حضور یافتند و این اتفاق در تاریخ معاصر کم‌نظیر است.

وی درباره نقش نیروهای مسلح در جنگ رمضان نیز گفت: با وجود شهادت فرمانده کل قوا و شمار زیادی از فرماندهان در ساعات ابتدایی، نخستین موج پاسخ جمهوری اسلامی به دشمن تنها یک تا یک ساعت و نیم پس از حمله آغاز شد. 

سعید کریمی رییس جهاد کشاورزی استان نیز با اشاره به موجودی بالای کالاهای اساسی مورد نیاز مردم استان، اظهار کرد: ذخایر نهاده‌های دامی و یازده قلم کالای اساسی مرتبط با کالابرگ در استان در وضعیت مطلوبی قرار دارد و هیچ کمبودی در این زمینه وجود ندارد.

وی با بیان اینکه در روزهای اخیر افزایش قیمت برخی کالاهای اساسی مشاهده شده است، افزود: این افزایش قیمت به دلیل تحریم‌ها و وارداتی بودن بخشی از نهاده‌ها رخ داده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به مدیریت خوب بازار در جریان جنگ رمضان در استان کرمانشاه، اظهار کرد: در هر مرحله از تخصیص کالابرگ، بیش از ۶۰۰۰ تن از یازده قلم کالای اساسی در بازار استان توزیع شده و از ابتدای جنگ رمضان نیز بیش از ۱۱۰۰ تن کالا با قیمت مصوب در بازار عرضه شده است.

کریمی در ادامه با اشاره به وضعیت تأمین نهاده‌های کشاورزی در جریان جنگ رمضان، گفت: استان کرمانشاه در زمینه تأمین کود جزو سه استان برتر کشور است و با تلاش‌های انجام شده، هیچ کمبودی در توزیع کود بین کشاورزان وجود نداشته است.

وی افزود: در حوزه تأمین بذر نیز علاوه بر تأمین نیاز کشاورزان استان، به استان‌های لرستان، ایلام و کردستان نیز بذر ارسال کرده‌ایم.

کریمی تولید علوفه در استان را مناسب ارزیابی کرد و گفت: در این بخش نیز علاوه بر تأمین نیاز دامداران استان، به برخی استان‌های دیگر علوفه ارسال شده است.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت تولید مرغ در استان، اظهار کرد: میزان جوجه‌ریزی در کرمانشاه بالاتر از میانگین کشوری است، اما معمولاً در فروردین‌ماه کاهش جوجه‌ریزی رخ می‌دهد که این موضوع در افزایش قیمت مرغ در روزهای اخیر مؤثر بوده است.

کریمی با تأکید بر اینکه کمبودی در تأمین مرغ مورد نیاز بازار وجود ندارد، گفت: به طور میانگین روزانه بین ۵۰ تا ۵۵ تن مرغ از استان به تهران ارسال می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در ادامه از تأمین سوخت مورد نیاز نانوایی‌ها، مرغداری‌ها و واحدهای کشاورزی خبر داد و افزود: با وجود برخی مشکلات ناشی از قطع سامانه‌ها، دستگاه‌های مربوطه با انجام کارها به صورت دستی اجازه اختلال در روند خدمات‌رسانی را ندادند.

وی همچنین به تخصیص حدود دو هزار تن آرد ترمیمی در ایام جنگ رمضان اشاره کرد و گفت: با این اقدام، امکان فعالیت نانوایی‌ها بدون محدودیت در ساعات کاری فراهم شد.

کریمی در ادامه با اشاره به برنامه‌ریزی برای دوگانه‌سوز کردن نانوایی‌ها افزود: در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد نانوایی‌های استان به برق اضطراری مجهز هستند و کپسول گاز نیز در اختیار دارند تا در صورت بروز مشکل، پخت نان بدون وقفه ادامه داشته باشد

در پایان این مراسم، از خانواده‌های چهار شهید جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در جنگ رمضان ـ شهیدان یوسف مرادی، رضا پیری، علیرضا عبداللهی و میثم حیدری ـ با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد.

انتهای پیام