• یکشنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۲۰:۰۱
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد مطلب: 1405020603376
  • منبع : نمایندگی ایلام

مدیرکل دامپزشکی ایلام: خروج دام از استان تنها با مجوز امکان‌پذیر است

مدیرکل دامپزشکی ایلام: خروج دام از استان تنها با مجوز امکان‌پذیر است

ایسنا/ایلام مدیرکل دامپزشکی استان ایلام گفت: به‌منظور حفظ سرمایه دامی، صیانت از ذخایر ژنتیکی، تنظیم بازار و مقابله با قاچاق دام، مقررات مربوط به خروج دام از استان به صورت جدی اجرا می‌شود و خروج دام از استان باید با مجوز باشد.

وهاب پیرانی با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای صیانت از سرمایه دامی ایلام، حفظ ذخایر ارزشمند ژنتیکی، تنظیم بازار و پیشگیری از قاچاق دام،خروج دام نر پرواری برای نگهداری و پروار کردن و همچنین خروج دام مولد از استان ممنوع است.

وی خاطرنشان کرد: تنها خروج دام نر پرواری به مقصد کشتارگاه‌های صنعتی و صرفاً برای کشتار مجاز بوده و این امر نیز باید با هماهنگی استان مقصد و دریافت گواهی حمل قرنطینه‌ای از دامپزشکی انجام شود.

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام ادامه داد: این ضوابط بر اساس مصوبه کارگروه امنیت غذایی و امنیت زیستی استان تدوین و ابلاغ شده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان ایلام در شامگاه یکشنبه ۶ اردیبهشت، پیرانی تأکید کرد: هرگونه خروج دام سبک و سنگین بدون مجوز و گواهی حمل قرنطینه‌ای قاچاق محسوب می‌شود و در صورت کشف، دام و محموله ضبط و با متخلفان برابر قانون برخورد خواهد شد.

انتهای پیام