• دوشنبه / ۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۴:۳۰
  • دسته‌بندی: توپ و تور
  • کد مطلب: 1405020703752

پذیرفته:

امکان تعیین قهرمان در یک ماه وجود داشت/ امیدوارم قراردادها کامل پرداخت شود

امکان تعیین قهرمان در یک ماه وجود داشت/ امیدوارم قراردادها کامل پرداخت شود

عضو تیم پالایش نفت آبادان با انتقاد از تعطیلی لیگ برتر بسکتبال، بر لزوم پرداخت کامل قرارداد بازیکنان و کاهش آسیب‌های ناشی از وقفه طولانی لیگ تأکید کرد.

سجاد پذیرفته در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص تعطیلی لیگ برتر بسکتبال اظهار کرد: فدراسیون می‌توانست با یک برنامه‌ریزی خوب و منوط به اعلام آمادگی اکثریت تیم‌ها و شرایط خوب از نظر امنیتی، مسابقات ٨ تیم بالای جدول را برگزار کند. تنها چند بازی تا مشخص شدن ۸ تیم نهایی باقی مانده بود. بعد هم که بازی‌ها ٢ از سه باید برگزار می‌شد تا تکلیف ۴ تیم نهایی مشخص شود. بعد هم در عرض یک ماه قهرمان لیگ تعیین تکلیف می‌شد. 

عضو تیم باشگاه بسکتبال پالایش نفت آبادان افزود: به نظر می‌رسد در این شرایط که آتش بس است بهتر است با اعلام آمادگی اکثر تیم‌ها، لیگ را ادامه دهند. البته انجام مسابقات به شرایط و آمادگی همه باشگاه‌ها بستگی دارد چون بازیکنان نیاز به تمرین دارند. بیش از دو ماه است که همه بازیکنان به دور از شرایط تیمی بودند.

پذیرفته در ادامه در خصوص پرداخت قرارداد بازیکنان از سوی باشگاه‌ها گفت: امیدوارم با رایزنی فدراسیون با باشگاه‌ها، قراردادها تا آخرین قسط پرداخت شود. این اتفاق کاملا دور از کنترل و دسترس بازیکنان رخ داده و انصاف نیست که حق بازیکنان نادیده گرفته شود. درآمد بازیکنان از همین لیگ است و اگر قراردادها پرداخت نشود بازیکنان با مشکلات زیادی مواجه خواهند شد. 

او در مورد تعیین سهمیه آسیا با برگزاری مسابقات میان ۴ تیم بالا جدول گفت: امیدوارم در این شرایط حق تیمی پایمال نشود و لیگ در بهترین شرایط انجام شود. 

پذیرفته در خصوص وصول قراردادها از باشگاه نفت، گفت:‌ ما ٧٠ درصد قرارداد را تا قبل از آغاز جنگ گرفته‌ایم و برای بقیه قرارداد منتظر تصمیم باشگاه هستیم. البته باشگاه بابت پرداخت قسط آخر هیچ مشکلی ندارد و اگر قانون فدراسیون اجازه دهد تا آخر پول را پرداخت خواهد کرد. امیدوارم این کار از طرف فدراسیون اتفاق افتد.

عضو تیم ملی بسکتبال در مورد آسیب‌هایی که تعطیلی لیگ به این رشته خواهد زد، گفت: ‌قطعا فاصله زیاد برگزاری مسابقات به بسکتبال آسیب می‌زند. دوری از شرایط مسابقه اول از همه به بازیکنان و ملی‌پوشان آسیب می‌زند. امیدوارم حداقل بازیکنان با یک برنامه‌ریزی منظم این آسیب را به حداقل برسانند و با تمرینات فردی جلوی افت بدنی خود را بگیرند. البته قطعا بازیکن‌های حرفه‌ای تمریناتشان را انجام خواهند داد.

انتهای پیام