• سه‌شنبه / ۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۰۹:۲۰
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد مطلب: 1405020804180

ساماندهی سوخت از مطالبات جدی مردم شهرستان راسک

ساماندهی سوخت از مطالبات جدی مردم شهرستان راسک

ایسنا/سیستان و بلوچستان فرماندار راسک گفت: ساماندهی سوخت که ارتباط مستقیمی با معیشت مردم دارد از مطالبات جدی مردم منطقه محسوب می‌شود. همچنین تأمین اعتبار برای کریدور شرق به غرب به منظور توسعه ترانزیت کالا از مرزهای زمینی و دریایی از دیگر مطالبات منطقه به شمار می‌رود.

رحیم‌بخش بلیدئی شامگاه دوشنبه ۷ اردیبهشت در شورای اداری شهرستان افزود: در شرایط جنگی اخیر ثابت شد که صفوف متحد و منسجم مردم گسستنی نیست. در دفاع از وطن شاهد برگزاری تجمع‌ها و گردهمایی‌هایی در حمایت از نیروهای مقاومت و نیروهای مسلح بودیم که از حضور پرشور مردم راسک قدردانی می‌کنیم.

فرماندار با اشاره به وضعیت جمعیتی شهرستان بیان کرد: راسک بیش‌از ۱۱۳ هزار نفر جمعیت در قالب حدود ۲۴ هزار خانوار دارد و شامل ۳۹۰ روستاست که ۷۲ درصد جمعیت آن روستایی و ۲۸ درصد شهری هستند.

به گفته وی، ظرفیت کشاورزی این شهرستان زبانزد است و حدود ۹ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی زیر کشت قرار دارد که محصولات مهمی مانند گندم، انبه و موز در آن تولید می‌شود.

فرماندار راسک با اشاره به موقعیت مرزی شهرستان گفت: راسک با ۱۵۱ کیلومتر مرز خشکی با پاکستان، نقش مهمی در تجارت مرزی و فعالیت بازارچه‌های مرزی دارد.

وی افزود: در ایام جنگ، بخشی از کالاهای اساسی از مرز پیشین وارد می‌شد و خوشبختانه هیچ کمبودی در این زمینه احساس نشد.

بلیدئی اظهار کرد: در حال حاضر ۱۸۷ فضای آموزشی با ۸۴۰ کلاس درس در شهرستان وجود دارد، اما همچنان راسک از جمله شهرستان‌هایی است که در سطح استان با کمبود جدی زیرساخت‌های آموزشی مواجه بوده و نیازمند توجه بیشتر در این حوزه است.

وی با اشاره به پروژه‌های عمرانی افزود: در حوزه عمران و رفع محرومیت‌های زیرساختی، اعتبارات خوبی به شهرستان اختصاص یافته است. در بخش‌هایی مانند راهداری، برق و آموزش و پرورش شاهد رشد ۱۱۸ درصدی اعتبارات بوده‌ایم که می‌تواند زمینه توسعه بیشتر منطقه را فراهم کند.

فرماندار راسک درباره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا نیز گفت: تمامی اقدامات برای برگزاری انتخاباتی پرشور در دستور کار قرار گرفته و ۷۲ شعبه اخذ رأی شامل ۳۰ شعبه ثابت و سایر شعب سیار پیش‌بینی شده تا انتخابات با سه مؤلفه امنیت، مشارکت و سلامت برگزار شود.

انتهای پیام