• جمعه / ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۳:۵۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد مطلب: 1405021106138

بررسی تشکیل دولت جدید عراق در نشست چارچوب هماهنگی با حضور الزیدی

بررسی تشکیل دولت جدید عراق در نشست چارچوب هماهنگی با حضور الزیدی

نشست چارچوب هماهنگی نیروهای سیاسی شیعه عراق با حضور نخست وزیر مکلف به تشکیل دولت جدید برگزار شد و حاضران درباره پرونده تشکیل دولت رایزنی کردند.

به گزارش ایسنا،‌ نشست چارچوب هماهنگی نیروهای سیاسی شیعه عراق روز پنجشنبه با حضور علی الزیدی نخست وزیر مامور تشکیل دولت جدید عراق برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، در این نشست که محمد شیاع السودانی، نخست وزیر دولت پیشبرد امور عراق نیز حضور داشت، حاضران، اوضاع سیاسی، امنیتی و اقتصادی و چالش‌های جنگ کنونی در خاورمیانه و بازتاب آن بر عراق را بررسی کردند.

به نقل از میدل ایست نیوز،‌ در پرونده تشکیل دولت جدید نیز، اعضای چارچوب هماهنگی به بررسی نتایج کمیته‌های تشکیل شده با این هدف که پیشرفت واضحی در تعیین تکلیف مسائل در مدت زمانی قانونی خود داشته، پرداختند.

الزیدی درباره گام‌های تشکیل دولت و مفاد برنامه دولت خود و تماس تلفنی دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا با او توضیح داد.

چارچوب هماهنگی بر اهمیت بنا نهادن حکومت بر پایه‌های درستی که قدرت، اقتدار و حاکمیت آن را تقویت کند، تاکید کرد.

انتهای پیام