• یکشنبه / ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۲۲:۴۹
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد مطلب: 1405021307648

فرستاده ترامپ مدعی ادامه گفت‌وگوها با ایران شد 

فرستاده ترامپ مدعی ادامه گفت‌وگوها با ایران شد 

فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در در پاسخ به سوالی درباره تازه‌ترین خبرها از مذاکرات با ایران مدعی شد که مذاکرات جریان دارد.

به گزارش ایسنا، «پیتر موریس» خبرنگار تلویزیون خبری «سی‌ان‌ان» شامگاه یکشنبه از «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا خواست تا در مورد وضعیت مذاکرات ایران و آمریکا اخبار تازه‌ای ارائه دهد.

ویتکاف در پاسخی کوتاه به خبرنگار سی‌ان‌ان مدعی شد: «ما در حال انجام گفت‌وگو هستیم.»

این در حالی است دو طرف از زمان شکست دور اول مذاکرات در اسلام‌آباد، از طریق پاکستان پیام‌هایی را تبادل کرده‌اند که آخرین آن ارسال پیشنهاد ایران برای طرف آمریکایی توسط اسلام‌آباد بود. 

همچنین رسانه‌های پاکستانی روز یکشنبه به نقل از برخی منابع گزارش دادند که مذاکرات میان ایران و آمریکا پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته است.

این رسانه‌ها اشاره کردند که فرصت دیپلماتیک حقیقی برای گشایش امر میان تهران و واشنگتن وجود دارد و روزهای آتی در مذاکرات تهران و واشنگتن تعیین کننده خواهد بود.

انتهای پیام