• سه‌شنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۲۱:۱۲
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد مطلب: 1405021508948
  • منبع : نمایندگی ایلام

رئیس کل دادگستری ایلام دستور داد

کمیته نظارت بر بازار، کنترل قیمت‌ها در همه شهرستان‌های استان تشکیل شود

کمیته نظارت بر بازار، کنترل قیمت‌ها در همه شهرستان‌های استان تشکیل شود

ایسنا/ایلام رئیس کل دادگستری ایلام، به کلیه دادستان‌های عمومی و انقلاب استان دستور داد با قید فوریت، نسبت به تشکیل کمیته «نظارت بر بازار، کنترل قیمت ها و تامین مایحتاج عمومی» اقدام کرده و با برگزاری منظم جلسات این کمیته با حضور اعضاء تعیین شده، نوسانات شدید و غیرمنطقی در بازار را کنترل و با متخلفان و قانون شکنان با قاطعیت برخورد کنند.

عمران علی‌محمدی در ضمن این دستور اظهار کرد: مردم عزیز سرمایه اصلی و پشتیبان واقعی نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده که در اثنای جنگ تحمیلی رمضان به شایستگی، وفاداری و حمایت و پشتیبانی خود را از نظام در کف خیابان و اجتماعات شبانه به اثبات رسانده و نگرانی و گلایه های آنان در خصوص نوسانات شدید قیمتی و مواجه شدن با بازار لجام گسیخته، مطالبه ای به حق و شایسته اقدام سریع و جدی مسئولین است.

وی ضمن تأکید بر تشکیل کمیته «نظارت بر بازار، کنترل قیمت‌ها و تأمین مایحتاج عمومی» خاطرنشان کرد: این کمیته تحت نظارت دادستان‌های عمومی و انقلاب استان و با حضور مدیران صمت، جهاد کشاورزی، اتاق اصناف، تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی، اداره اطلاعات و اطلاعات سپاه به‌صورت هفتگی برگزار و بر انجام وظایف دستگاه های مذکور نظارت خواهد کرد.

رئیس‌کل دادگستری استان ایلام اهم وظایف این کمیته را نظارت و بررسی مستمر وضعیت بازار و رصد قیمت کالاها و خدمات، شناسایی عوامل مؤثر بر گرانی ها و کمبودها و اتخاذ راهکارهای اجرایی و عملیاتی، نظارت دقیق بر عملکرد واحدهای توزیعی، خدماتی و انبارها و برخورد قاطع با هرگونه تخلف اقتصادی از جمله گران‌فروشی، احتکار و عدم رعایت مقررات و برنامه‌ریزی به‌منظور تأمین پایدار و کافی مایحتاج عمومی اعلام کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری استان ایلام در شامگاه سه‌شنبه ۱۵ اردیبهشت، وی ضمن اشاره به اهمیت حیاتی موضوع و پیامدهای اجتماعی و اقتصادی ناشی از بی توجهی به آن، بر نظارت مستمر بر حسن اجرای وظایف قانونی دستگاه‌های اجرایی و برخورد قانونی با هرگونه ترک فعل یا قصور در حوزه تنظیم بازار و تامین معیشت مردم تأکید کرد.

انتهای پیام